Onyutha Judit 10 évig volt a TV2 időjósa - Most vidéken él, és civil szakmát űz
Onyutha Judit három éve hagyta maga mögött a televíziózást, most tanárként dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekesen indult Onyutha Judit pályafutása. Az ugandai származású sztár a debreceni Kossuth Lajos egyetemen végzett némettanár szakon, ám ezután úgy döntött, nem ezen a pályán folytatja tovább az útját, légiutas-kísérő lett belőle.

1998-tól a Malév alkalmazásában dolgozott, későbbi tévés karrierjét is ennek a munkának köszönheti. A TV2 a stewardessképzésről forgatott, amikor kiszúrták későbbi időjósukat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felkészítése után tíz évig tudhatták meg tőle a csatorna nézői, hogy milyen időre számíthatnak.

Onyutha Judit némettanár lett

2009-ben búcsúzott addigi munkahelyétől, majd a köztévénél vezette a Család-barát című műsort, 2015 őszétől pedig az ATV-nél dolgozott. Két évvel később úgy döntött, teljesen maga mögött hagyja a rivaldafényt. Visszatért eredeti szakmájához, jelenleg némettanárként dolgozik egy szigetszentmiklósi általános iskolában.

A 2020-as év nem kevés kihívás elé állította, idén először kapott saját osztályt, így az osztályfőnöki teendők is ráhárultak. A koronavírus-járvány miatti karantén sem könnyítette meg a dolgát, szokatlan volt számára a távoktatás, fárasztónak és személytelennek találta - mesélte a Hot! magazinnak.

Onyutha Judit 2008 augusztusában a TV2 időjósaként.
Onyutha Judit 2008 augusztusában a TV2 időjósaként.
Fotó: TV2

Bár a képernyővel szakított, kollégáival a mai napig jóban van. Németh Lajos még akkor is rendelkezésére áll, ha a kislánya házi feladatában kell segítenie.

- Tavasszal a klímaváltozással kapcsolatos fogalmazást kellett benyújtani földrajzórára, felhívtuk Lajost, aki készségesen segített. Panni pedig csillagos ötöst kapott a szakmailag hibátlan dolgozatra!

Nem csak munkafronton, a magánéletében is érték változások: tíz év házasság után 2013-ban vált el pilótaként dolgozó férjétől, Dobos Lászlótól. Nem maradt sokáig szingli, hét évvel ezelőtt ismerte meg jelenlegi párját, Zoltánt. A kétgyermekes anyuka számára nagyon fontos volt, hogy a férfi könnyedén beilleszkedjen a családba, szerencsére ezzel nem volt gond, hiszen Marci és Panna rögtön elfogadták őt.

Barta Sylvia rövid hajjal

Barta Sylvia két hónapos kihagyás után lepte meg a TV2 nézőit: az ötvenéves sztár új, rövid frizurával köszöntötte a képernyőn őket.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük