Nádai Anikó szexi bikiniben napozott Dominikán: ilyen egy igazi nő a kommentelők szerint
Nádai Anikó bikiniben is ragyogott a karibi álomnyaraláson, ahonnan már menyasszonyként tért vissza Magyarországra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó számára mozgalmasan telt a 2021: a Reggeli háziasszonyaként rendszeresen szerepelt a képernyőn, de több más műsorra is igent mondott. 

Visszatért a Házasodna a gazda című párkereső show-ba, megcsillogtatta az énektudását az Álarcos énekesben a Holdjáró jelmezébe bújva, kedvesével, Hajmásy Péterrel pedig a Nyerő Páros ötödik évadában szálltak versenybe a többi sztárpárral.

Nádai Anikó szexi, bikinis képeken

Egy ilyen eseménydús esztendő után érthető, hogy a 2022-es évet pihenéssel indították. A szerelmesek kettesben utaztak Dominikára, jó pár felejthetetlen napot töltöttek a paradicsomi környezetben. A tévés az Instagramon mutatta meg, milyen gyönyörű helyen pihennek. A rajongói azonban nem tudták eldönteni, mi nyújtott szebb látványt: a hófehér homokos tengerpart vagy a szexi bikiniben pózoló műsorvezető.

Az első fürdőruhás képet éppen a 33. születésnapján, január 11-én posztolta. A fodros darabban úgy festett, mint egy szirén a habok között. Másodjára egy dögös, kockás kétrészesben fotózták a pálmafák alatt. 

A kommentelők ódákat zengtek arról, milyen bomba formában van. Voltak, akik szerint ő testesíti meg a kecses eleganciát és kellemet, mások azt írták az alakja láttán, hogy ilyen egy igazi nő. Volt, aki pedig úgy fogalmazott, hogy jelenlététől csak még szebb az amúgy is festői táj.

Nem véletlen, hogy Nádai Anikó minden felvételen ragyog, hiszen a karibi üdülésről már menyasszonyként jön haza. Ugyan Hajmásy Péter lánykérésébe becsúszott egy kis hiba, az álomnyaralás nem is lehetett volna ennél tökéletesebb.

Nádai Anikó otthona

Nádai Anikót nagyon érdekli a lakberendezés, vannak kedvenc oldalai, ahol folyamatosan új ötleteket talál. A konyháját is ő álmodta meg, a kivitelezéshez pedig sikerült egy megbízható szakemberekből álló csapatot összeállítania. Képeken megnézheted, milyen szép helyen él.

Ezt is szeretjük