Gyönyörű Nádai Anikó felújított otthona: az RTL Klub műsorvezetője ilyen szépen rendezte be lakását

Nádai Anikó számára fontos volt, hogy a lakása felújításakor meleg és otthonos színeket használjon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikót nagyon érdekli a lakberendezés, vannak kedvenc oldalai, ahol folyamatosan új ötleteket talál. A konyháját is, ahonnan az RTL Klub Reggeli című műsorába bejelentkezett, ő álmodta meg, a kivitelezéshez pedig sikerült egy megbízható szakemberekből álló csapatot összeállítania. 

A műsorvezető azt mondta, számára fontos szempont volt, hogy otthonos és meleg színeket használjanak. Szerinte szuper lett a végeredmény, nagyon szereti.

Nádai Anikó otthona

- Már több mint egy éve itt lakom, és nagyon sok mindent átalakítottunk: a vendégszobától a nappalin át a hálószobáig, parkettáztunk is, és most a fürdőszoba lesz soron. Folyamatosan mentegetek le képeket, inspirálódom, figyelem az aktuális trendeket, de az utóbbiakkal nagyon kell vigyázni, mert mi van, ha öt év múlva kimegy a divatból, vagy ciki lesz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- De a lakás sosincs kész, egy mérőszalaggal járok, mindig eszembe jut valami, és ilyenkor méregetek, számolgatok. A vendégszobában is van egy szekrény, azt teljes mértékben én találtam ki, készíttettem a bútorasztalosnak látványtervet, így az én terveim és méréseim alapján készült. 

- Szerencsés vagyok, hogy össze tudtam állítani egy kis csapatot, akik nagyon megbízhatóak: van egy szuper festőm, aki mindenes, így parkettázott, csempézett, elektromos kábeleket helyezett át, van egy bútorasztalos barátom, és van egy lány, aki elkészíti a látványterveket az alapján, amit megálmodok. Így dolgozunk össze közösen – mesélte a reggeli műsorban. 

Ezt is szeretjük