Sarka Kata fürdőruhában mutatta meg hosszú combjait: dögös fotókat posztolt a nyaralásról
Sarka Kata egzotikus helyen indította a 2022-es évet, nem csak a pálmafák és a gyönyörű táj nyűgözte le a követőit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar sztárok közül sokan döntöttek úgy, hogy a 2021-es ünnepi időszakot külföldön töltik: Rácz Jenő és várandós felesége, Gyuricza Dóra Mexikóban pihentek, Kokó és családja szintén az Egyesült Államokat választották, ők a Bahamákon élvezték a szikrázó napsütést. 

Sarka Kata sem maradt itthon. December 27-én paradicsomi környezetben fotózkodott az Instagramra. Nem csak a homokos tengerpart, pálmafák és luxusüdülő látványa ért kedvelést a követőinél, a strandon készített szexi fotóit is jó páran jutalmazták lájkjaikkal.

Sarka Kata dögös fotói a nyaralásáról

Először egy egészalakos, fürdőruhás képet rakott ki az oldalára. A váll nélküli, csíkos darab tökéletesen kihangsúlyozta karcsú derekát, és megmutatta hosszú, formás combjait. A trendi egyberészes láttán néhányan arra voltak kíváncsiak, melyik üzletben kapható, mások a sztáranyuka alakját nem hagyták szó nélkül. Utóbbi megosztotta a hozzászólókat, voltak, akik túl vékonynak titulálták, mások igazi istennőnek kiáltották ki.

Képes összeállításunkban csokorba szedtük, milyen dögös fotókat posztolt Sarka Kata az egzotikus nyaralásáról. Nem csak fürdőruhában láthatod, szexi minikben is megmutatta magát a követőinek.

Ezt is szeretjük