Gáspár Evelin szexi a friss bikinis fotóin: irtó dögösen pózol a tengerparton

Gáspár Evelin dögösebbnél dögösebb bikinis képeket posztolt tengerparti nyaralásáról.

Gáspár Evelin bikinis fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin kamaszkora óta küzdött súlyproblémákkal, számos diétát és fogyókúrás tippet kipróbált. Az elmúlt években a tudatos életmódváltásnak, az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres sportnak köszönhetően leadta a súlyfelesleget. 

2021 tavaszán Dominikára utazott a Survivor versenyzőjeként, ahol a reality forgatása alatt heteken át nemcsak fizikai megpróbáltatásoknak volt kitéve, de a többi résztvevővel együtt gyakran éhezett is.

Gáspár Evelin bikinis fotói a nyaralásáról

A 27 éves híresség azóta is tartja formáját, ez jól látszik a nyaralásáról posztolt képeken is. Júniusban azt nyilatkozta, nincs olyan tökéletes bőre és kerek feneke, mint az Instagram-sztároknak, de nagyon sok munkája van abban, ahogy most kinéz. Életében először büszke magára és a testére, és 27 év után először volt bátorsága bikinire vetkőzni és megmutatni a testét a nagyközönség előtt. 

Október 29-én a reptérről tett ki képet, de azt nem árulta el, hova utazik, a kommentelők a fotói alapján arra tippelnek, hogy Egyiptomba ment. Szerintük a piros bikinis képei a Vörös-tenger partjának egyik leghíresebb szigetén, Orange Bay Islandon készültek, aminek homokos sávja, tiszta vize a búvárok, az úszók, a szabadtéri étkezést kedvelők és a szép Insta-fotótémára vadászók egyik kedvenc helye.  

Képes összeállításunkban megnézheted, Gáspár Evelin milyen dögös bikinis képeket posztolt tengerparti nyaralásáról. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük