Caramel bikinis fotót készített feleségéről Olaszországban: Szilvi ilyen gyönyörű

Caramel és családja Olaszországba, Jesolóba utazott családi nyaralásra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szilágyi Szilvi június végén egyedül utazott a Maldív-szigetekre: férjétől, Carameltől kapta az utat ajándékba, amire együtt mentek volna, ám az indulást a világjárvány miatt többször halasztaniuk kellett. 

Az énekes aztán az újra beinduló koncertjei miatt végül nem tudott feleségével tartani, úgy döntöttek, jó alkalom ez arra, hogy Szilvi tíz év után eltölthessen egy hetet úgy, hogy csak magával foglalkozik. 

Szilágyi Szilvi bikiniben

Az influenszer később azt írta az Instagramon, hogy csodás volt az egy hét a mesés szigeten: míg a hétköznapokon sok szerepnek - anya, feleség, barátnő, gyerek stb. - kell megfelelni, a nyaralása alatt erre nem volt szükség, és rájött, nem kell rosszul éreznie magát, ha egy kis énidőre vágyik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Feltöltődve jött haza imádott családtagjaihoz, akikkel a közös nyaralás sem maradt el: Olaszországban, Jesolóban vakációztak. Itt Caramel egy bikinis képet is készített feleségéről, ami azért kuriózum, mert Szilvi a követőinek többször is beszélt arról, hogy Szofi lánya születése óta nem vett fel kétrészes úszódresszt, csak a Maldív-szigeteken, de akkor erről fotó nem született. 

"Hét éve nem volt rajtam kétrészes bikini a szétszakadt hasam miatt. És iszonyat jó érzés újra felvenni. Azt hiszem, ezt az egyberészes dolgot lelkileg elengedtem" - árulta el követőinek júniusban.   

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Caramel felesége bikiniben és fürdőruhában is. 

Ezt is szeretjük