Caramel bikinis fotót készített feleségéről Olaszországban: Szilvi ilyen gyönyörű
Caramel és családja Olaszországba, Jesolóba utazott családi nyaralásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi Szilvi június végén egyedül utazott a Maldív-szigetekre: férjétől, Carameltől kapta az utat ajándékba, amire együtt mentek volna, ám az indulást a világjárvány miatt többször halasztaniuk kellett. 

Az énekes aztán az újra beinduló koncertjei miatt végül nem tudott feleségével tartani, úgy döntöttek, jó alkalom ez arra, hogy Szilvi tíz év után eltölthessen egy hetet úgy, hogy csak magával foglalkozik. 

Szilágyi Szilvi bikiniben

Az influenszer később azt írta az Instagramon, hogy csodás volt az egy hét a mesés szigeten: míg a hétköznapokon sok szerepnek - anya, feleség, barátnő, gyerek stb. - kell megfelelni, a nyaralása alatt erre nem volt szükség, és rájött, nem kell rosszul éreznie magát, ha egy kis énidőre vágyik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Feltöltődve jött haza imádott családtagjaihoz, akikkel a közös nyaralás sem maradt el: Olaszországban, Jesolóban vakációztak. Itt Caramel egy bikinis képet is készített feleségéről, ami azért kuriózum, mert Szilvi a követőinek többször is beszélt arról, hogy Szofi lánya születése óta nem vett fel kétrészes úszódresszt, csak a Maldív-szigeteken, de akkor erről fotó nem született. 

"Hét éve nem volt rajtam kétrészes bikini a szétszakadt hasam miatt. És iszonyat jó érzés újra felvenni. Azt hiszem, ezt az egyberészes dolgot lelkileg elengedtem" - árulta el követőinek júniusban.   

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Caramel felesége bikiniben és fürdőruhában is. 

Ezt is szeretjük