Az 50 éves Polgár Tünde fürdőruhás fotókat posztolt Floridából: alakját dicsérik az Instagramon

Polgár Tündéről férje, Polgár Árpád készített fürdőruhás fotókat Floridában, ahova decemberben költöztek ki négy hónapra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád 2021 decemberében a közös YouTube-csatornájukon árulták el, hogy négy hónapra visszatérnek floridai otthonukba. 

Korábban éveken keresztül éltek az Egyesült Államokban, akkor jöttek haza Magyarországra, amikor a Viasat3 csatorna megkereste Polgár Tündét azzal, hogy szerepelne-e a Feleségek luxuskivitelben második évadában.

Polgár Tünde fürdőruhás fotói

Összesen eddig három szezonon át láthattuk a realityben, amelynek köszönhetően országos ismertségre tett szert. 2018 óta számos más műsorban feltűnt: a Master Chef VIP második szezonjának döntőse volt, férjével pedig elindultak a Love Bistro című tévés gasztrovetélkedőben. A közösségi médiában szintén népszerű lett, posztjaira és videóira rengetegen kíváncsiak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nem csak vakációzni mentek vissza a tengerentúlra. Hatalmas fába vágták a fejszéjüket, elhatározták, hogy felújítják a régi floridai ingatlanjukat, amelyet eddig bérbe adtak. Természetesen azért kihasználják, hogy ott a téli hónapok alatt is szikrázóan süt a nap, sokszor ellátogatnak a tengerpartra. 

A 2022-es esztendőt is strandolással indították, az ötvenéves luxusfeleségről férje dögös fürdőruhás képeket készített. A követői nem állták meg, hogy ne dicsérjék agyon a fotókat. Volt, aki szerint nem lehet rossz képet készíteni róla, olyan jók az adottságai, mások azt írták, így néz ki a nagybetűs nő.

Képes összeállításunkban megnézheted, Polgár Tünde milyen dögös fürdőruhás képeket posztolt Floridából, valamint további strandolós felvételeket is mutatunk róla, amelyeken bikiniben is látható.

Ezt is szeretjük