Sarka Kata szőkére festette haját: új frizurája bejött a rajongóinak

Sarka Katát barna hajjal ismertük meg, évekig maradt ennél a hajszínnél, ám most a szőke mellett tette le voksát.

sarka-kata-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarka Kata 2007-ben első helyezést ért el a Budapest Legszebb Lánya elnevezésű megmérettetésen, majd ugyanebben az évben első udvarhölgy lett a Miss Universe Hungary szépségversenyen. 

Ekkoriban jött össze a műsorvezető Hajdú Péterrel, 2008-ban összeházasodtak, 2009-ben pedig megszületett első gyerekük, Noémi, akit egy évvel később követett a második, Dávid. 2016-ban a sztárpár a válás mellett döntött, azóta mindketten újra boldogok valaki más oldalán, új párjaiktól egy-egy gyermekük is született. 

Sarka Kata szőke lett

Sarka Katát barna hajjal ismertük meg, és az évek során többnyire dús, mély tónusú barnákat választott. 2018-ban ugyan szőkére festette a tincseit, de 2019 tavaszán, amikor harmadszorra is édesanya lett, visszatért a barna hajszínhez. Az elmúlt években többféle világos árnyalatot is kipróbált. 

Az utóbbi hónapokban egyre szőkébb lett, legfrissebb fotóján minden eddiginél világosabb hajjal látható. A poszt alapján az új árnyalat valahol a mézszőke és a karamellbarna között lehet. Az új frizura elkészítéséhez 40 centi és 140 gramm natúr, szőke póthajra volt szüksége a fodrásznak, ehhez igazítva festették szőkére Sarka Kata fürtjeit.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentelők többsége szerint elképesztően jól áll neki ez a világos hajszín, olyanok csak kevesen akadtak, akik visszasírják a sötétebb, majdnem fekete árnyalatokat. Azt is írták, hogy szőkén még inkább hasonlítanak egymásra lányával, Noémival. 

“Imádom a hajad! Eszméletlen jól áll, ez az ami neked a legjobb eddig!!!”

“Eszméletlen jó a hajad és nagyon jól áll!!! Nagyon jó a hajszíned!”

A változás tényleg friss, decemberben a sztár még a mostaninál jóval hosszabb és kimondottan barna fürtökkel hódított. A rajongóinak úgy is nagyon tetszett, számtalan dicséretet kapott. 

Magyar sztáranyukák és hasonmás lányaik

Sarka Katának biztosan sokszor van olyan érzése, ha ránéz 12 éves lányára, Noncsira, hogy olyan, mintha a saját tükörképét látná. Rajta kívül számos más sztáranyukát találunk, akinek szépségét örökölte a lánya is. Képes összeállításunkban olyan anya-lánya párosokat gyűjtöttünk össze, akik között tagadhatatlan a hasonlóság.

Cover-fotó: Femina/Szabó Lolita

Ezt is szeretjük