Felismered Emilio feleségét szőkén? Tina így nézett ki duci tinédzserként
Emilio felesége, Jellinek Tina megmutatta, hogyan nézett ki súlyfelesleggel küszködő, szőkére festett hajú tinédzserként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio felesége, Jellinek Tina tudja, milyen a pluszkilókkal harcolni. Volt, hogy 80 kilós súlyfelesleget cipelt. Számtalan diétát kipróbált, 2007-ben gyomorgyűrűt kapott - fogyott is vele 70 kilót -, ám az néhány évvel később begyulladt, ezért eltávolították. 2016-ban gyomorszűkítő műtéten esett át, ám az sem vált be, csak keveset fogyott. 

Végül az életmódváltás hozott számára tartós sikert: 2020 nyarán férjével megreformálták az étkezésüket, majd személyi edző segítségével elkezdtek rendszeresen sportolni. Bangó Margit unokája egy év alatt 30 kilót adott le. 

Emilio felesége, Tina szőkén

Jellinek Tina 2021 januárjában a pluszkilók után hosszú, fekete hajától is megvált. Amióta long bob fazonúra vágatta a tincseit, úton-útfélen megállítják, hogy megdicsérjék új külsejét. Férje, Emilio örült felesége döntésének, de nem tagadja, néha hiányolja Tina gyönyörű hajkoronáját. 

emilio-felesege-tina2
Fotó: Üdv a családban!

- Nekem Tina mindenhogy szép, de tény és való, volt valami egészen csodálatos abban, amikor még hatalmas hajzuhataga volt. Az évekig a védjegye volt. Néha eszembe jut, milyen jól festett azzal a frizurával, és kedvem lenne rávenni, növessze meg újra a haját, de tudom, ehhez semmi kedve - mondta az Üdv a családban! című műsorban Emilio. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tina a kamerák előtt egyből múltidézésbe kezdett. Nem szégyelli a múltjának azon részét, amikor még jóval teltebben és szőke hajkoronával élte a mindennapjait.

emilio-felesege-tina1
Fotó: Üdv a családban!

- Tényleg hosszú évekig volt derékig érő hajam, de meguntam. Volt már szinte mindenfajta frizurám, sőt, volt idő, amikor szőke voltam - mesélte a zenész felesége, aki nem rejtegeti az akkor készült fotókat sem. 

emilio-felesege-tina-szoken
Fotó: Üdv a családban!

- 1997-ben volt, amikor még 16 éves kislány voltam, és úgy voltam vele, hogy szeretném kipróbálni, milyen lennék szőke hajjal. Nem mondom, hogy valami hú, de jól állt! Kilókból is jóval több volt akkor rajtam, de nem szégyellem, ez is én vagyok. Ha ezeket akkor nem éltem volna meg, talán ma más ember lennék - tette hozzá a családanya.

Jellinek Tina 140 kilós nőből divatmodell

Bangó Margit unokája 140 kiló volt, amikor 2007-ben rászánta magát egy gyomorgyűrű behelyezésére, amivel a felére fogyott le, 70 kilót adott le, ám a beavatkozás nem hozott tartós fogyást, csak a 2020-as életmódváltás. Fel is kérték egy divatfotózásra: a dögös, testhezálló ruhákban látszik igazán, mennyire karcsú lett. 

Ezt is szeretjük