Sarka Kata smink nélkül: így már csak ritkán mutatja meg magát

Sarka Kata általában sportolós fotóján is ki van festve, de most megmutatta magát smink nélkül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarka Kata azon hírességek közé tartozik, aki mindig kifogástalan külsővel jelenik meg a nagyközönség előtt. Ha egy rendezvényre hivatalos, ruhájával többnyire a figyelem középpontjába kerül, de frizurája és sminkje is mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna elő. 

Az Instagram-oldalán is olyan szelfiken és fotókon látható, amiken ki van festve, smink nélküli képet csak nagyon ritkán tesz közzé. 

Sarka Kata smink nélküli fotója

A háromgyerekes édesanyaként is roppant sportos üzletasszony még az edzőteremből vagy futás előtt vagy után is olyan felvételeket szokott posztolni, amiken sminket visel. Ezért is különleges az a posztja, amit egy esti futása után osztott meg a rajongóival, azon ugyanis nincs kisminkelve, izzadt és csapzott a haja is. #afterrunning #nightrun #goodnight #nomakeup - írta a hashtagekben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A hozzászólók szerint smink nélkül is nagyon jól néz ki, sőt volt, aki azt írta, festék nélkül sokkal természetesebb. "Ez egy jó kép, úgy látom, arcod természetes maradt, ami manapság jó dolog!"

"Három gyerek édesanyjaként így kinézni? Csodálatos! Szép, kedves, és csinos vagy Kata!" - olvasható a kommentekben. 

Képes összeállításunkban Sarka Kata smink nélküli és kifestett arca mellett több hazai híresség festetlen arcát is láthatod. 

Ezt is szeretjük