Sarka Kata smink nélkül: így már csak ritkán mutatja meg magát
Sarka Kata általában sportolós fotóján is ki van festve, de most megmutatta magát smink nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata azon hírességek közé tartozik, aki mindig kifogástalan külsővel jelenik meg a nagyközönség előtt. Ha egy rendezvényre hivatalos, ruhájával többnyire a figyelem középpontjába kerül, de frizurája és sminkje is mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna elő. 

Az Instagram-oldalán is olyan szelfiken és fotókon látható, amiken ki van festve, smink nélküli képet csak nagyon ritkán tesz közzé. 

Sarka Kata smink nélküli fotója

A háromgyerekes édesanyaként is roppant sportos üzletasszony még az edzőteremből vagy futás előtt vagy után is olyan felvételeket szokott posztolni, amiken sminket visel. Ezért is különleges az a posztja, amit egy esti futása után osztott meg a rajongóival, azon ugyanis nincs kisminkelve, izzadt és csapzott a haja is. #afterrunning #nightrun #goodnight #nomakeup - írta a hashtagekben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hozzászólók szerint smink nélkül is nagyon jól néz ki, sőt volt, aki azt írta, festék nélkül sokkal természetesebb. "Ez egy jó kép, úgy látom, arcod természetes maradt, ami manapság jó dolog!"

"Három gyerek édesanyjaként így kinézni? Csodálatos! Szép, kedves, és csinos vagy Kata!" - olvasható a kommentekben. 

Képes összeállításunkban Sarka Kata smink nélküli és kifestett arca mellett több hazai híresség festetlen arcát is láthatod. 

Ezt is szeretjük