Radics Gigi smink nélkül: így néz ki, ha egy gramm festék sincs az arcán

Radics Gigi már nem érzi úgy, hogy az utcára is csak kisminkelve léphet ki.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok sztár, aki rivaldafényben éli az életét, úgy érzi, mindig a legjobb formáját kell mutatnia, smink nélkül még az utcára sem léphet ki. 

Így volt ezzel Radics Gigi is, aki Megasztár hatodik évadának megnyerése után koncerteken, fotózásokon és interjúkon is olyan külsővel jelent meg, mint akit skatulyából húztak ki. 

Radics Gigi smink nélkül

Az anyaság ezen is változtatott, a 24 éves énekesnőnek édesanyaként nincs annyi ideje a külsejével foglalkozni, mint az elmúlt években, de ezt nem is bánja: egyrészt, kilenc év után többet pihen a bőre, másrészt jobban elfogadja magát, és megtanulta értékelni azt, ami igazán fontos. 

"Mostanában nincs annyi időm sminkelni az anyai teendők miatt, de én ezt egyáltalán nem bánom. Jó érzés, hogy pihenhet a bőröm 9 év után. 

Aki ismer engem személyesen, az tudja, hogy soha nem szerettem smink nélkül kimenni az utcára, vagy elindulni bárhová. 

Ez azért is volt, mert megszoktam a Megasztár után, hogy mindig el kellett készülnöm a koncertekre, fotózásokra, vagy interjúkra. Hálaistennek elég pörgős volt az elmúlt 9 évem, de ez azt is eredményezte, legalábbis úgy gondoltam, nem mehetek sehová, hétköznapokon sem smink nélkül, mert ha valaki esetleg meglát nélküle, akkor biztosan majd az alapján ítél meg, hiszen még sminkkel is sokszor kaptam az ívet... 

A cikk az ajánló után folytatódik

'Miért kell annyi smink?  Vagy de csúnya vagy, 30 évesnek nézel ki' stb. Én ezt el is hittem 16 évesen és megfogadtam, hogy bárhová is megyek, mindig úgy lépek ki az ajtón mintha színpadra állnék. Rosszul tettem. Olyan képet akartam látni magamról mindig, minden percben, ami nem a valóság. 

Biztos van mindenkinek olyan porcikája, amit esetleg nem szeret magán, nekem is van! Nem is egy, vagy kettő... De időközben elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. Nem azt mondom, hogy ezek után nem fogok sminkelni, mert az nem menne, hiszen az egyik kedvenc hobbim a sminkelés és színpadi ember is vagyok, de ebben az elmúlt időszakban megtanultam jól érezni magam nélküle is. Nem mellesleg rengeteg időt megspórolok az életemből és ezt az időt a családomra fordíthatom. (Mielőtt bárki megtámadna, hogy van rajtam smink, az csak ajakápoló) " - olvasható a posztja szövegében, amelyben kivételesen smink nélkül mutatta meg magát. 

Képes összeállításunkban nemcsak Radics Gigit láthatod smink nélkül és kifestve, hanem olyan, tehetségkutatókban megismert magyar énekesnőket is, akik vállalják az arcukat akkor is, ha nincs rajtuk egy gramm festék sem. 

Ezt is szeretjük