Felismered Tóth Verát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs az arcán festék

Tóth Vera vállalja smink nélküli arcát is, de ezzel nem ő az egyedüli magyar énekesnő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Nofilter, nosmink" - Tóth Vera így mutatta meg magát a közösségi oldalain, miután néhányan kritizálták előző posztját, amelyben megmutatta, hogy egy kozmetikai márka arca lett. A reklámfotón ki van festve.

Azzal a szelfivel, amin egy gramm festéket sem viselt, adott választ arra a kérdésre, hogy mi van a make-up alatt. Mint írta, nincs mit takargatnia.

Tóth Vera smink nélküli szelfije

"Hozzátesz, hogy egy hónapja heti egy deci vörösbort engedek meg magamnak, nem kávézom, rákattantam a gyógynövényekre, sokat sportolok, eszem, amit kívánok, de mértékkel. Ezek is hozzásegítenek a külső-belső harmóniámhoz, de, hogy olyan dologhoz adjam a nevem, amit még nem próbáltam és nem vált be, soha nem fog előfordulni" - árulta el, minek köszönheti, hogy 35 évesen a kozmetikus szerint egy 25 éves nőének felel meg a bőre állapota. 

Képes összeállításunkban más magyar énekesnőket is láthatsz, akik vállalják smink nélküli arcukat is, így Dér Henit vagy Tolvai Renit is. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük