Hajdú Péter kisfiának első babafotója: Dominik az apukájára hasonlít
Hajdú Péter harmadik gyermeke Valentin-napon jött a világra, Dominik igazi csodababa, aki szülei szerint az apukája vonásait örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter és kedvese, Láng Eszter számára az idei Valentin-nap felért egy csodával, megszületett első gyermekük. A pár egészen az utolsó percekig izgult, hogy minden rendben legyen, hiszen Eszternek 14 hónnappal ezelőtt méhen kívüli terhessége volt, ami annyira megviselte, hogy azt hitte, soha nem lehet gyermeke.

Szerencsére nem így történt, a tévés 2021 augusztusában tudatta a nagyvilággal, hogy menyasszonya első közös gyermeküket várja. 

Hajdú Péter kisfiának első babafotója

A régebbi beavatkozás miatt Dominik programozott császárral jött a világra, amelynek időpontja eredetileg a Valentin-nap előtti csütörtök lett volna. Mivel a vizsgálatok alapján aznap még egyáltalán nem volt semmi jele a méhösszehúzódásoknak, a szakember tanácsára vártak.

- Hétvégén már voltak jóslófájások. Kicsit féltünk, nehogy előbb meginduljon, mert akkor rendesen meg kellett volna szülni, ami Eszti esetében veszélyes lett volna. Szerencsére hétfőig kibírta, így a szerelmesek napján császározták meg - mesélte a műsorvezető a Hot! magazinban.

Az anyuka és a kisbaba is jól vannak, ám a kórház utáni első nap nem volt könnyű, hiszen a csöppség egy percet sem aludt. Apukája elárulta, kisfia bioritmusa egyelőre fordítva működik: nappal alszik, éjszaka pedig virgonckodik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ahogy minden fiatal anyuka, Eszter is tele van aggodalommal, ám kedvese mindenben a segítségére van. Van gyakorlata a babázásban, hiszen két idősebb gyermekénél, Noncsinál és Dávidnál már végigélte az első hónapok kihívásait.

- És most vagányabb is vagyok: én fürdetek, Eszti egyelőre nem meri. De minden másban is segítek, amiben csak tudok!

A család minden tagja találkozott már Dominikkal, és a testvérei is odavannak a tüneményes kisbabáért. Arról is megszületett az egyöntetű vélemény, kire hasonlít a gyermek.

- Annyira erősek a vonásaim, mindenki azt mondja, hogy rám hasonlít, illetve a fiamra, Dávidkára - újságolta el az immár háromgyermekes édesapa.

Ambrus Attila két gyermekével

Ambrus Attilát felesége, Réka egy kislánnyal és egy kisfiúval ajándékozta meg: Anna 2019-ben látta meg a napvilágot, Magor pedig 2021 novemberében született. A két kis lurkóval február elején szánkózás közben készített egy cuki, családi fotót. 

Ezt is szeretjük