Ambrus Attila két gyermekével: Anna és Magor ilyen tüneményes kis lurkók
Ambrus Attilát felesége 2019-ben ajándékozta meg egy kislánnyal, másodjára, 2021-ben kisfiuk született.

ambrus-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Ma van 10 éve, hogy szabadultam. Akkor még egy lyukas garast sem adtam volna erre az életminőségre, mint lehetőségre!" - írta az Instagram- és Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben Ambrus Attila, aki egy tüneményes, gyermekeivel közös képpel köszönte meg feleségének, barátainak és a körülötte élő embereknek az elmúlt egy évtized szeretetét és az elfogadását.

A Viszkis rabló néven vált ismertté a ’90-es években, de ma már maga mögött hagyta a múltat. Keramikusként dolgozik, és büszke családapa. 

Ambrus Attila két gyermekével

Felesége, Réka egy kislánnyal és egy kisfiúval ajándékozta meg: Anna 2019-ben látta meg a napvilágot, Magor pedig 2021 novemberében született. A két kis lurkóval szánkózás közben készített egy cuki, családi fotót. 

Ambrus Attila több interjúban is elmondta, végtelenül hálás azért, hogy hányattatott gyerekkora és bűnözői múltja ellenére ilyen szép családdal büszkélkedhet, hogy Rékának köszönhetően lehetőséget kapott egy normális életre.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ő húsz évvel fiatalabb nálam, de már gyermekkorában tudta, hogy ki vagyok. Ugyanis az ő vezetékneve is Ambrus. Azt hitték, hogy rokonok vagyunk. De ő Magyarországon született, nem Erdélyben, mint én. 2012 őszén találkoztunk először egy fesztiválon. Azonnal megtetszett. Nem volt azért egyszerű beilleszkednem a családba, bár nyitottak voltak az elejétől - emlékezett vissza a Mandiner interjújában.

Sikerült megteremtenie a családi idillt. A legfontosabbnak azt tartja, hogy hiteles apukaként nézzenek rá a gyermekei, hiszen szerinte az ő nevelése épp ott csúszott el, hogy a szülei nem tartották be az ígéreteiket. Arra azonban még nincs felkészülve, hogyan fog reagálni, ha gyermekei a múltjáról kérdezik majd.

- Talán előbb fognak szembesülni ezzel, mint ahogy terveztem. Nagyon kevés dolog van az életemben, amitől félek vagy tartok, de ettől igen (…) Az életem egyik legnagyobb kihívása lesz a gyerekeknek ezt úgy elmondani, hogy megértsék és elfogadják, és ne azt vágják a fejemhez, hogy azután, amit a múltban elkövettem, milyen alapon mondom meg nekik, hogy mit csináljanak, mit ne csináljanak.

Rónai Egon öt gyermekével

Rónai Egon jelenlegi házasságából három gyerkőc született: Berci 2013-ban, Dorka 2015-ben, Vili pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Előző felesége két fiút szült neki, Bálint és Gergő már mindketten nagykorúak, előbbi 20, utóbbi 18 esztendős.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük