Ganxsta Zolee gyönyörű lányát alig ismertük fel: a 14 éves Zoé rengeteget nőtt

Ganxsta Zolee lányából nagyon szép kamasz lett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ganxsta Zolee karrierje indulása óta rengeteg arcát megmutatta már a közönségnek. A ’80-as évek végén tetovált, kemény rapperként futott be a könnyűzenei életbe, később a humoros oldalát mutatta meg a különböző tévéműsorokban, 2021-ben pedig színészként is kipróbálhatta magát. A Keresztanyu című sorozat Damiljaként imádják a rajongók.

Van még egy szerep, ami életének meghatározó része: édesapa is. Bár első ránézésre megtévesztő lehet a zord külső, ha kislányáról van szó, vajból van a szíve. Az immár 14 esztendős Zoé kenyérre keni édesapját.

Ganxsta Zolee és 14 éves lánya, Zoé

A zenész ugyan nem posztol róla mindennap, és a tévében sem jelenik meg sűrűn gyermekével az oldalán, olykor szeret büszkélkedni azzal, hogy milyen szép kamaszt nevel. A Zoéról készült felvételek pedig magukért beszélnek: tündéri, szőke fürtös tipegőből gyönyörű lány lett.

Apának és lányának a koronavírus-járvány kitörése után még több ideje jutott egymásra. Bár az online órák szünetében rendszeressé vált a közös kutyasétáltatás, Zoé alig várta, hogy visszaüljön az iskolapadba.

- Nem találkozott a barátnőivel, az osztálytársaival. Egy ideig jópofa volt, hogy nem kell annyira korán felkelni, meg nem kell elmenni itthonról, de aztán ez már egy idő után uncsi. Inkább azt mondom, legyen a rendes világ, mehessen Zoé a suliba - mesélte a Fókuszban 2021 májusában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasszá cseperedett Ganxsta Zolee 14 esztendős lánya.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük