Stohl András és felesége babát várnak: Vica babapocakos fotójával jelentették be

Stohl András és felesége egy közös fotóval jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl András és párja, Vica 2020 nyarán gyönyörű környezetben, a Gödöllőtől nem messze található Domonyvölgyben mondák ki a boldogító igent: egy fűzfa alatt keltek egybe, a hátteret a lovaspark paripái és az erdő adták.

A nászútjukat elhalasztották, mert azt remélték, 2021-ben biztonságosabb lesz külföldre utazni. Végül tavaly tavasszal elrepültek egy hétre a Maldív-szigetekre. Miután hazaértek, a színész azt nyilatkozta, a jövőben nem zárja ki a családbővítés lehetőségét, de egyelőre nem terveznek gyereket.

Stohl András felesége babát vár

Az 54 éves sztár a közösségi oldalán most azt tudatta, feleségével az első közös gyermeküket várják. A gólyahírt egy közös fotóval jelentették be, Vica babapocakja alapján már túl van a kritikus harmadik hónapon. A fotó a színész Instagram-oldalára kattintva tekinthető meg. 

stohl-andras
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Stohl András 2015 októbere óta alkot egy párt a 19 évvel fiatalabb Vicával. Fél év után összeköltöztek, a színész 2018 karácsonyán jegyezte el szerelmét.

- Egy októberi napon bementem a Centrál Színházba, az Illatszertár című darab felújítópróbájára. Feltűnt, hogy új lány áll a büfépultban, egy szépséges és mosolygós nő. Szerelem volt első látásra. Amikor elmentem mellette, mondtam neki, hogy csinos, mire ugyanezt én is megkaptam tőle. Villámcsapásszerű pillanat volt - mesélte Stohl András 2020 januárjában a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A 2020 nyarán tartott esküvőt 2021 tavaszán követte a nászút. Az út után a sztár azt nyilatkozta, terveik szerint a következő útjukra a gyerekeket is magukkal viszik, de azok között saját csemete egyelőre nem lesz, amikor az óvodás Bandika már iskolás lesz, újragondolják a témát.

- Bár nagyon családcentrikusak vagyunk mindketten, és a nővérem is úgy engedett utunkra, hogy csináljunk kisbabát a nászúton, a családbővítés nem volt a programterv része. A jövőben nem zárjuk ki ennek a lehetőségét, de egyelőre nem tervezünk gyereket - mondta ugyancsak a Storynak.

Stohl András édesanyjával és Vicáva 2020 februárjában Szabó István Zárójelentés című filmjének díszbemutatóján.
Stohl András édesanyjával és Vicáva 2020 februárjában Szabó István Zárójelentés című filmjének díszbemutatóján.
Fotó: InterCom

Stohl András február 23-án ünnepli az 55. születésnapját, és még az idén ötszörös apuka lesz. Első házasságában született lányai, Luca és Rebeka már nagykorúak, két kisebbik gyermeke édesanyja volt élettársa, Ancsika, aki 2009 januárjában adott életet Franciskának, 2014-ben Andriskának. 

Stohl András lányai közös fotón

Stohl András legidősebb lánya, a táncművész és műsorvezető Luca októberben volt 29 éves, a középső, Rebeka 25 esztendős. Volt élettársától, Ancsikától született a legkisebb lánya, Franci, aki szeptemberben ünnepelte a 13. születésnapját. Közös fotójukra a kommentelők azt írták, mindhárman gyönyörűek, és a két szőke, Franciska és Rebeka között nagyon nagy a hasonlóság.  

Ezt is szeretjük