Stohl András mindhárom lánya gyönyörű: Franciska, Luca és Rebeka együtt fotózkodtak
Stohl András legkisebb lánya, Franciska 13 éves lett. Apja és nővére is felköszöntötték.

stohl-andras-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András kisfia, Andriska 2014-ben született meg, addig a színész, műsorvezető lányos apuka volt. Legidősebb lánya, a táncművész és műsorvezető Luca szeptember elején ment férjhez, és október közepén 29 éves lesz. A középső, Rebeka 24 esztendős. 

Az 54 éves sztárnak volt élettársától, Ancsikától született a legkisebb lánya, Franci, aki szeptember 25-én ünnepelte a 13. születésnapját. 

Stohl András lányai közös fotón

Természetesen a nővérei és az édesapja is felköszöntötte. Stohl Luca egy olyan képet posztolt, amin mindhárom nővér szerepel, és ezen jól látható, Franciska milyen sokat nőtt, és mennyire csinos, szép tini lett. A kommentelők azt írták, mindhárman gyönyörűek, és a két szőke, Franciska és Rebeka között nagyon nagy a hasonlóság. 

Stohl András a 2021. szeptember 23-án 15. születésnapját ünnepelt Hot! magazinnak azt mondta, 15 év alatt ő is sokat változott, apaként is más ember. 

- Amikor a nagylányaim születtek, még én is kölyök voltam, mostanra viszont én is beértem az apaszerepbe. Lucával és Rebekával nagyon mély kapcsolatom van, minden problémámat meg tudom beszélni velük. Irigylésre méltó mozaikcsaládban élünk! 

A Dancing with the Stars férfi műsorvezetője 15 év múlva már nemcsak apaként, hanem nagypapaként is látja magát, szeretné a napjait az unokáival is tölteni. 

- És csodálatos lenne, ha anyukám élhetne akkor, de már 105 éves lenne addigra.

Ákos lányai

Az énekes és Őry Krisztina több mint harminc éve élnek boldog kapcsolatban, de csak harmadik gyermekük érkezése után, 2005-ben házasodtak össze. Fiuk, Márton 1998-ban született, majd érkezett a három lány: Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia 2010-ben. A két idősebbik már nagykorú, egyetemre járnak, a középső lány tinédzser, a kicsi pedig kamasz.

 Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük