Pápai Joci lánya gyönyörű tinédzser lett: a 16 éves Hannát félti az udvarlóktól
Pápai Joci még bele se mer gondolni, milyen lesz, ha Hannát elkezdik ostromolni a fiúk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerikai családi filmekben szoktunk olyan jeleneteket látni, hogy a családfő jó előre bekészíti a baseballütőt, ha udvarló jön a lányához. 

Bár Pápai Jocinak még van egy kis ideje azon aggódni, mikor jelennek meg az első fiúk idősebbik gyermeke, Hanna életében, néha óhatatlanul elgondolkozik rajta, hogyan fogja viselni azt az időszakot.

Pápai Joci félti lányát az udvarlóktól

Az énekes lánya 2021. január 10-én töltötte be a 16. életévét, vagyis már hivatalosan is tinédzserkorba lépett. Bár náluk az a szokás, hogy nem verik nagydobra az ünnepeket, ez a nap mégis más volt, mint az eddigiek, hiszen először érezte úgy, hogy Hanna már valóban nagylány.

- Eddig is érett volt, de egyre kiforrottabb a gondolkodása, az egyénisége. Már előre sajnálom a jövendőbelijét, mert Hanna olyan határozott és befolyásolhatatlan, hogy biztosan lesznek harcaik. Szeretném elhitetni magammal, hogy én képes vagyok irányítani őt, de be kell látnom, ez nem egészen így van - mesélte a Story magazinnak 2021 januárjában.

Előadóként pontosan tudja, hogyan ismerkednek manapság a szórakozóhelyeken a fiatalok, ezért úgy gondolja, jogosan félti Hannát, aki az évek múlásával egyre szebb lánnyá válik.

- Sok mindent láttam, sok mindenen mentem keresztül az éjszakai élet, a buli és a haverok kapcsán, és mivel nem is olyan rég még klubokba jártam koncertezni, látom, mi zajlik ott, miként ismerkednek egymással a fiatalok sok esetben. Tudom, hogy van okom aggódni, de ezzel még nem mertem szembenézni, ezt a csatát még nem vívtam meg, ez még előttem áll. 

- Az biztos, hogy résen leszek, nyitva fogom tartani a szemem, és bár igyekszem majd minél nagyobb teret adni neki, igazi védelmezője leszek a lányomnak. Bízom abban, hogy meg fogja találni a hozzá illő társat, akivel nagyon hosszú távra tud tervezni.

Pápai Joci csodaszép felesége

Pápai Joci és felesége, Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire kiegészíti egymást.

Ezt is szeretjük