Dopeman lánya olyan, mint egy szőke hercegnő: Fanni friss fotóját sokan dicsérik
Dopeman lánya 14 éves lett, és elballagott az általános iskolából, ősszel egy két tannyelvű gimnáziumban tanul tovább.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2007 júniusában hatalmas változás történt Pityinger László - vagy ahogy a rappert ismerik, Dopeman - életében: megszületett a lánya, Fanni.

A gyermek édesanyjával többször szakítottak, majd újra összejöttek, de végül mindketten rájöttek, jobb, ha a párkapcsolati vonalon külön utakon folytatják tovább, ma már baráti viszonyban vannak. Lányuk ugyanakkor örökre összekötő kapocs lesz, mindkettejük számára ő a legfontosabb.

Dopeman lánya, Fanni elballagott

Dopeman számára 2021. június 15. is fontos dátum lett: Fanni, aki aznap délután lett 14 éves, elballagott az általános iskolából, ősszel pedig megkezdi tanulmányait Budapest egyik két tannyelvű gimnáziumában. "Akkor elfért a két kezemben, most meg itt áll magassarkú cipőben. Mérhetetlenül büszke vagyok rád és az idáig elért eredményeidre a sportban és a tanulmányaidban. Haladj az úton… #szeretlek #prouddad #büszke #apa" - írta a Facebook-oldalán a 47 éves híresség. 

A kommentelők elhalmozták dicséretekkel és bókokkal Fannit, aki a kis fekete ruhában és az elegáns lakkcipőben, a nyakláncával és kontyával Audrey Hepburn szépségét és stílusát idézi. 

"Szép nagy lett a lányod papa, ez igen!"

"Nagyon sok sikert és jókivánságot az ifjú Hölgynek, Dope papa! Büszke lehet rá, mert van miért!"

"Bratyesz, hesegetheted a "lovagokat" gratulálok!"

"Fater, szép kis csajszi! Miből lett a cserebogár... Sok sikert neki a nagy sulihoz!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Dopeman 2021 januárjában azzal büszkélkedett az nlc.hu-nak, hogy a lánya négyszeres korosztályos táncvilágbajnok a hiphop műfajban, és nagyon jó tanuló. Jelen pillanatban épp Jungot olvas, és gyerekpszichológus akar lenni.

Ő is egy kemény karakter. A saját karaktere legalább annyi problémát fog okozni neki, mint az enyém nekem, de birtokában van a képességnek, hogy ezt menedzselje. Azt szokták mondani, hogy a családokban van egy tehetséges generáció, és az utána jövő egy kicsit visszább megy. Sokáig azt hittem, hogy nálunk az öcsém meg én vagyunk a csúcs, de nem. A lányom rám tesz egy lapáttal.

Varga Izabella lánya, Anna 

A színésznő nagyobbik lánya, Anna 2021. június 11-én ballagott el a középiskolából. Az anya-lánya fotóra a kommentelők azt írták, a nagyobbik gyermeke kiköpött olyan, mint gyönyörű édesanyja. Lendvai Anna valóban nagyon hasonlít színésznő édesanyjára, de a szeme színét az édesapjától örökölte, és a haja sem sötét, mint a Barátok közt sztárjáé. 

Ezt is szeretjük