Ő Pap Rita és Bodnár Attila gyönyörű lánya: a 25 éves Fanni az esküvőjére készül
Pap Rita és Bodnár Attila lánya, Fanni örökölte szülei zenei vénáját.

pap-rita-bodnar-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pap Rita és Bodnár Attila 35 évvel ezelőtt találtak egymásra, és kötötték össze az életüket. A ’90-es évek leghíresebb énekes házaspárja szerint a szerelem mellett a közös munkának és a zene iránti megszállottságnak köszönhetik a több évtizede tartó boldogságukat. 

Két gyerekük Ausztriában nőtt fel, a szülők a kétezres évek elején az ő érdekükben költöztek a szomszéd országba. 

Pap Rita és Bodnár Attila lánya

Bodnár Attila 1986-ban egy csapásra ismert lett, amikor Fenyő Miklóssal 1986-ban megalapították a Modern Hungáriát. Ugyanebben az évben Pap Rita olyan férfi énekest keresett maga mellé, aki mozogni is jól tud a színpadon. Valaki Bodnár Attilát ajánlotta neki, akit el is ment megnézni. Azóta elválaszthatatlanok. Számtalan slágerük, közös daluk született, amikkel koncerteken szórakoztatták a közönséget. 

bodnar-attila
Fotó: TV2/Tények Plusz

2000-ben a fővárosból költöztek el, négy évvel később egy osztrák kisvárosban telepedtek le. Két gyerekük ennek köszönhetően több nyelven beszél. 28 éves fiuk a mérnöki hivatást választotta, de az édesanyjára elképesztően hasonlító lányuk, a 25 éves Fanni kiválóan énekel, édesapja szerint színpadra született. 

- Félig zenész még csak, mert közben fotóakadémiát végzett, most marketing szakra jár egy egyetemre - mondta lányáról a 68 éves énekes a Tények Pluszban

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az igaz, hogy van tehetségem, és nagyon szeretek énekelni, imádom a zenét, a mindennapjaim része - mondta a TV2 műsorában az online bejelentkező szép, szőke hajú és kék szemű lány.  

bodnar-fanni2
Fotó: TV2/Tények Plusz

   

Bodnár Fanni saját zenekarral is koncertezik, dalokat is ír. Nemrég eljegyezte olasz szerelme, aki vívóedzőként dolgozik Ausztriában. A tervek szerint jövőre Rómában fogadnak egymásnak örök hűséget. A férfi valahányszor megemlíti magyar vívóknak, hogy a menyasszonya Pap Rita és Bodnár Attila lánya, mindenki azonnal tudja, kikről beszél. 

pap-rita
Fotó: TV2/Tények Plusz

Bár az énekes házaspár gyerekdalain generációk nőttek fel, otthon nem tesztközönség volt a két gyermekük. 

- Én ugyanúgy meséket meséltem nekik, mint más anyukák, diavetítőztünk. Csak érintőlegesen kaptak az én "papritaságomból", mert én inkább az anyukájuk voltam  - osztotta meg a nézőkkel a 68 éves énekesnő.   

Janza Kata és Pintér Tibor 22 éves lánya

A két színművész találkozásuk után négy évvel állt oltár elé, házasságukból egy gyermekük született, Janka. A sztárcsemete azóta gyönyörű, 22 éves nővé vált. Úton-útfélen megkapja, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja. Különleges zöld szemét és még hangszínét is örökölte. A pályaválasztás terén sem hazudtolta meg, hogy kiknek a lánya.

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük