Stohl András középső lánya gyönyörű: a 24 éves Rebeka friss fotójára záporoznak a lájkok
Stohl András lánya megmutatta, milyen tündéri kutyus került a családjukba.

stohl-andras-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András egy tündéri kisfiú, a kis Andris és három lány büszke édesapja: a legkisebb, Franciska 12 és fél éves, a legnagyobb, Luca, aki február óta gyűrűs menyasszony, 28 esztendős. 

Stohl Luca táncművész, de a TV2 képernyőjéről műsorvezetőként is ismerhetjük, ahogy édesapját is: volt a FEM3 Café műsorvezetője, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, illetve a Vigyázat, szülővel vagyok! netes riportere, 2018-ban a Ninja Warrior Hungary című vetélkedő második évadát vezette Till Attilával és Kasza Tiborral. 2020 őszén a Dancing with the Starsban, míg Stohl András a műsort vezette Kiss Ramónával, addig Stohl Luca a kulisszák mögött készített interjúkat a szereplőkkel. 

Stohl András középső lánya

Az 54 éves sztár középső lánya, a ritkán látott Rebeka 2021 januárjában ünnepelte a 24. születésnapját. Ő nem szeretne édesapja vagy a nővére nyomdokaiba lépni.

- Nem szeretnék, én meghagyom drága nővéremnek és édesapámnak ezt a csodálatos hivatást - mondta 2019 tavaszán a FEM3 Caféban

A műsorban a színész elárulta: Rebeka kifejezetten apás. Bár a két felnőtt lány már éli a maga életét, telefonon gyakran beszélnek apjukkal, és időnként meg is látogatják - pláne, miután egy cuki kutyus került Stohl András otthonába.

A cikk az ajánló után folytatódik

Posztolt is egy fotót, amint a gyönyörű Rebeka a tündéri, nyolchetes kölyökkutyát tartja a karjában. 

"Nagyon-nagyon cukik együtt, nagyon szép ez a lány."

"Ez nem ér... gyerek is meg kiskutya is, tiszta Disney!" - olvasható a kommentekben.

A szálkásszőrű tacskó kislányt Chilinek hívják, és Stohl András a hétvégén mutatta be a rajongóinak. 

2020 augusztusában egy cica érkezett a családba, aki a Szaffi nevet kapta. 

A gyerekek a fekete-fehér cirmost is imádják, Andriskáról januárban készült ez az aranyos felvétel. 

Stohl András legkisebb lánya, Franciska

Franciska nem csak külső jegyeiben hasonlít édesapjára, művészi hajlamait is örökölte, már most látszik, hogy mennyire érzékeny és intuitív személyiség. Az állatok szeretete is apukájától ered, szenvedélye a lovaglás, csakúgy mint Stohl Andrásnak.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük