Varga Izabella 19 éves lánya szép, mint az anyja: Anna elballagott a középiskolából
Varga Izabella, Kökény Attila és Sárközi Ákos is büszke szülő volt a ballagáson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella 1995-ben ismerte meg Lendvai Zoltán rendezőt, akivel 2001-ben házasodtak össze, és élnek azóta is boldog házasságban.

Még ugyanebben az évben szülők is lettek, szeptember elsején megszületett Anna lányuk, 2007-ben pedig Valentin-napon, február 14-én világra jött Sára. 

Varga Izabella lánya, Anna elballagott

Nagyobbik lánya, Anna 2021. június 11-én ballagott el a középiskolából. Az anya-lánya fotóra a kommentelők azt írták, a nagyobbik gyermeke kiköpött olyan, mint gyönyörű édesanyja. 

"Izabella, gyönyörű a "kislányod". Csupa Te vagy. Két gyönyörű. További sok sikert kívánok Annának, vagy Sárának!" 

"Olyanok vagytok, mint két tojás!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Lendvai Anna valóban nagyon hasonlít színésznő édesanyjára, de a szeme színét az édesapjától örökölte, és a haja sem sötét, mint a Barátok közt sztárjáé. A genetikai egyezést a sorozat készítői is kihasználták, amikor dr. Balogh Nóra fiatalkori énjét a Barátok közt húszéves, jubileumi részeiben a valódi lánya formálta meg. 

Nemcsak külsőre ütött az édesanyjára, hanem a tanulás iránti szeretetet is tőle örökölte: tavaly nyáron Varga Iza azt mesélte a Meglepetés magazinnak, hogy nagyobbik gyermeke szinte anyanyelvi szinten beszél angolul, emellett kínaiul és franciául tanul. Már két alkalommal is azt kérte szüleitől karácsonyra, hogy francia nyelvtanfolyamra írassák be.

Képes összeállításunkban több magyar sztárcsemetét is láthatsz, akik június második hetében ballagtak el. 

Ezt is szeretjük