Debreczeni Zita és Gianni fia külsőre tiszta apja: a 13 hónapos Máté mosolygós energiabomba

Gianni Annoni szerint mosolygós, energiabomba kisfiuk természetében az anyjára, külsejében az apjára ütött.

Gianni és Debreczeni Zita fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gianni Annoni és felesége, Debreczeni Zita a kisfiuk születése előtt sokat utaztak: nemcsak Olaszországba látogattak el gyakran, hanem a világ más országait is felfedezték. 

2020. augusztus 28-án megszületett várva várt kisfiuk, Gianfranco Máté, így egy jó darabig nem mentek külföldre - már csak a pandémia miatt sem. 

Gianni és Debreczeni Zita fia

Az étterem-tulajdonos a Life TV Ébredj velünk című műsorában azt mesélte, idén júniusban elrepültek Ciprusra, a gyermekük a szigeten pancsolt először a vízben.

gianni-annoni
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Akkoriban még nem ment, most már 13 hónaposan elindult, pipiskedik, mindent leszed. Most jött el az az idő, hogy át kell pakolnunk mindent felsőbb szintekre. Tele van energiával, mosolyog, nagyon jó alvó gyerek. Nagyon kíváncsi, nagyon tud molyolni dolgokon. Azért van karaktere!

Amiket mesélt gyerekkorából a feleségem,szerintem rá hasonlít jobban természetében, míg külsőre abszolút csak én vagyok

- áradozott kisfiáról Gianni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Arról is beszélt, mi alapján választ nyaralási helyszínt: fontos, hogy legyen a közelben egy kisváros, látnivalók, emellett fontos számára minden, ami kötődik a kultúrához, a gasztronómiához, a borhoz.

- Gyerekkoromban nekem nagyon sokat adott, hogy sok helyre vittek. Az ember azt gondolná, hogy ezek a nagyon fiatalon tett utazások semmit nem jelentenek, pedig pont ellenkezőleg. Kötődöm azokhoz a helyekhez, ahol gyerekként voltam, mintha az otthonom lennének. 

Nemrég Franciaországban, Bordeaux-ban járt családjával, ami egy bakancslistás hely volt számára. Ilyenekből van még, a snowboardozás Brit Columbiában és Izland, mert imádja a természet kincseit is. 

L.L. Junior egyéves kislánya, Lili

"Tünemény, gyönyörűség, cukiság bomba” - ilyen és ehhez hasonló szavakat írnak L.L. Junior követői, ha kedvencük a kislányáról oszt meg egy-egy képet. A rapper 2020. szeptember 17-én vált lányos apává, a gyermekről posztolt képek alapján pedig le sem tagadtatná, hogy Lili kenyérre keni.

L.L. Junior copfos kislányával nem lehet betelni: az egyéves Lili tiszta anyja

L.L. Junior 2020. szeptember 17-én vált lányos apává, ekkor született meg legkisebb csemetéje, Lili.

Elolvasom
Ezt is szeretjük