Gönczi Gábor először mutatta meg két hónapos kislányát: címlapon szerepel gyönyörű családjával
Gönczi Gábor kétgyerekes apaként úgy érzi, teljes lett az élete, mindig így szeretett volna élni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor augusztus 10-én lett 46 éves, de a születésnapját már pár nappal korábban megünnepelték, felesége ugyanis a hónap elejére volt kiírva. A Tények híradósának végül két nappal korábban, augusztus 8-án született meg a második gyermeke. 

Gönczi Gréta néhány nappal túl a kiírt időponton, apás szüléssel, 4520 grammal és 59 centivel jött a világra.

Gönczi Gábor kislánya

- Ildi egy igazi hős. Nemcsak testileg, de spirituálisan is rákészült a szülésre, pontosan tudta, mit és hogyan szeretne csinálni, és végig is vitte az elképzeléseit. Óriási teljesítmény fájdalomcsillapítás nélkül ekkora kisbabát természetes úton a világra hozni. Nagyon büszke vagyok rá - mondta a műsorvezető, aki kislányát először a Hot! magazin címlapján mutatta meg. 

- Én vagyok a világ legboldogabb embere! Gréti elbűvölő a hosszú szempilláival. Egész életemben így szerettem volna élni! Hálát adok a Jóistennek Ildiért és a két egészséges, gyönyörű gyermekemért. Egyik nagyobb szerelem, mint a másik! 

A cikk az ajánló után folytatódik

A házaspár ötéves kisfia, a 2016 novemberében született Áron ujjongott, amikor szülei felhívták a hírrel, megszületett a kishúga. Gréti babaöböllel az édesanyja és édesapja ágya mellett alszik, hajnalra Áron is az ő ágyukban köt ki, így reggelente négyen ébrednek a szobában. A kislány anyatejes baba, Ildi szerint sokat eszik és alszik, szépen fejlődik. 

- Sokkal könnyebb most: hat órákat alszik egyhuzamban, így én sem vagyok olyan fáradt napközben. Szinte energikusan várjuk haza Áront délben az oviból, és persze a napi kutyaséták sem maradhatnak el. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya, Bella

Tápai Szabina június közepén adott életet harmadik gyermekének, aki a Bella nevet kapta. Kucsera Gáborhoz 2013-ban ment feleségül, Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében született. 

Ezt is szeretjük