Gönczi Gábor először mutatta meg két hónapos kislányát: címlapon szerepel gyönyörű családjával

Gönczi Gábor kétgyerekes apaként úgy érzi, teljes lett az élete, mindig így szeretett volna élni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor augusztus 10-én lett 46 éves, de a születésnapját már pár nappal korábban megünnepelték, felesége ugyanis a hónap elejére volt kiírva. A Tények híradósának végül két nappal korábban, augusztus 8-án született meg a második gyermeke. 

Gönczi Gréta néhány nappal túl a kiírt időponton, apás szüléssel, 4520 grammal és 59 centivel jött a világra.

Gönczi Gábor kislánya

- Ildi egy igazi hős. Nemcsak testileg, de spirituálisan is rákészült a szülésre, pontosan tudta, mit és hogyan szeretne csinálni, és végig is vitte az elképzeléseit. Óriási teljesítmény fájdalomcsillapítás nélkül ekkora kisbabát természetes úton a világra hozni. Nagyon büszke vagyok rá - mondta a műsorvezető, aki kislányát először a Hot! magazin címlapján mutatta meg. 

- Én vagyok a világ legboldogabb embere! Gréti elbűvölő a hosszú szempilláival. Egész életemben így szerettem volna élni! Hálát adok a Jóistennek Ildiért és a két egészséges, gyönyörű gyermekemért. Egyik nagyobb szerelem, mint a másik! 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A házaspár ötéves kisfia, a 2016 novemberében született Áron ujjongott, amikor szülei felhívták a hírrel, megszületett a kishúga. Gréti babaöböllel az édesanyja és édesapja ágya mellett alszik, hajnalra Áron is az ő ágyukban köt ki, így reggelente négyen ébrednek a szobában. A kislány anyatejes baba, Ildi szerint sokat eszik és alszik, szépen fejlődik. 

- Sokkal könnyebb most: hat órákat alszik egyhuzamban, így én sem vagyok olyan fáradt napközben. Szinte energikusan várjuk haza Áront délben az oviból, és persze a napi kutyaséták sem maradhatnak el. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya, Bella

Tápai Szabina június közepén adott életet harmadik gyermekének, aki a Bella nevet kapta. Kucsera Gáborhoz 2013-ban ment feleségül, Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében született. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmutatták 3. gyermeküket: Bella már 3 hónapos

Tápai Szabina és Kucsera Gábor először mutatták meg júniusban született harmadik gyermeküket, Bellát.

Elolvasom
Ezt is szeretjük