Dér Heni először mutatta meg fia arcát: címlapon szerepel a 3 hónapos Bendegúzzal
Dér Heni címlapon szerepel férjével és három hónapos kisfiukkal, Bendegúzzal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni és férje, Bakos Gergő május elején váltak szülőkké. Eldöntötték, hogy kisfiukat nem mutogatják, a közösségi oldalaikon sem láthatjuk a kis Bendegúz arcát. 

A Story magazin címlapján most mutatták meg először a már három hónapos csöppséget, aki az édesanyja szerint igazi angyalbaba, éjszakánként hagyja szüleit aludni, így azok kipihentek, mosolygósak, és nem ingerlékenyek. 

Dér Heni először mutatta meg kisfia arcát

- Az éjszakákat majdnem végigalussza, hat órán át fel sem ébred. Nem hasfájós, nem sírós, viszont nagyon jó fej, mosolyog, nevet, nagyon cuki - mesélte az énekesnő, aki szerint ez a nyugodtság annak is köszönhető, hogy a világjárvány idején nem volt munka, így otthon maradtak, békében várták a csöppséget. 

- Egyre jobban élvezzük a szülőséget. Olyan felhőtlen és harmonikus az életünk vele, amilyen már a várandósság ideje alatt is volt. Ha mindez ilyen is marad, jöhet is a második baba, mert így könnyen kedvet kapunk. Nem tűnik távolinak a családbővítés. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 35 éves sztár eleinte tartott tőle, hogy a férjét majd noszogatnia kell, mert a baba gondozása általában az édesanyákra marad, de Gergő az első perctől fogva kiveszi a részét mindenből. Beni hajnalban ébred, de az etetés olyan csendes, hogy arra az apja fel sem ébred, aztán alszik tizenegyig. Gergő napközben dolgozik, de az esti fürdetésnél mindig jelen van, annak megvan a közös rituáléja. Az esti szoptatás után a baba kilenctől hajnali háromig alszik. 

Dér Heni számára a gyerek az első, de próbál figyelni arra is, hogy leadja a várandósság alatt felszedett pluszkilókat. A férje tudja, mennyire fontos az énekesnő számára, hogy magával is tudjon foglalkozni, ezért megoldják, hogy Heni heti kétszer el tudjon menni az edzőterembe. 

- Elkezdtem aggódni azon, hogy Gergő megelégszik-e férfiként azzal,  amit nap mint nap lát belőlem anyaként, hiszen nem csak egy anyát, hanem egy nőt vett feleségül - árulta el az énekesnő. 

Bakos Gergő szerint a felesége biztosan visszanyeri majd az alakját, de túlkomplikálja a dolgokat. Szerinte a felesége gyönyörű, és ezt mindennap el is mondja neki. 

- Jó látni, ahogy a gyerekemmel foglalkozik, nem értem, miért vannak benne ezek a félelmek a külsőjével kapcsolatban. Ő így szép nekem, ahogy van, és majd mindennek eljön az ideje. 

Dér Heni a szülés után ennyit fogyott

Az énekesnő a szülés után két hónappal, vagyis egészen pontosan nyolc héttel később újra elkezdett edzeni, edző segítségét is igénybe vette. Két és fél hónappal a szülés után edzőcuccban az alakját és a hasát is megmutatva árulta el, hogy a 22 kilogramm pluszból már csak hét maradt rajta, Bendegúz pedig lassan hét kiló.

Ezt is szeretjük