Megszületett Sáfrány Emese kisfia: az első fotón Nolen igazi hajas baba
Megszületett Sáfrány Emese és és focista párja, Hornyák Ádám kisbabája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese és sportoló kedvese, a 2019-es Nyerő Párosban megismert Hornyák Ádám február elején a Hot! magazin címlapján jelentették be, hogy első gyermeküket várják. 

A légtornász ekkor már a 18. hétben járt, szépen gömbölyödött a babapocakja. Még a hónap vége előtt azt is elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. 

Sáfrány Emese kisfia megszületett

A 32 éves sztár ma délután Instagram-posztjában tudatta, hogy megszületett első gyermeke, aki a Nolen nevet kapta. A csöppség a vártnál kicsit korábban, de komplikáció nélkül jött a világra vasárnap kora reggel, 6:19-kor. Természetes úton született, a szülőszobában pedig az édesapa is bent volt. 

"Ádám nagy örömére Nolen azért még megvárta, hogy apukája élőben lássa a magyarok 1:1-es eredményét!" - árulta el a kismama, vagyis Hornyák Ádám még megnézhette a Puskás Arénában a Magyarország-Franciaország labdarúgó-Eb-mérkőzést. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hornyák Ádám évekig írogatott Sáfrány Emesének, hogy randira hívja, de hol az egyiküknek volt párja, hol a másikuknak, így 2018-ban sikerült összeegyeztetniük egy találkozót, azóta együtt vannak, a baba születési időpontja szinte egybeesik a harmadik évfordulójukkal.

safrany-emese-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétgyerekes szülők lehetnénk. Nyáron eldöntöttük, hogy belevágunk a babaprojektbe! Meglepő módon szinte rögtön állapotos lettem. Még terhességi teszt sem kellett ahhoz, hogy biztos legyek benne: egy csöppséget hordok a szívem alatt. Persze később azért igénybe vettem ennek a segítségét is, és az eredmény igazolta, amit éreztem - mesélte Sáfrány Emese februárban a Hot! magazinnak

Hódi Pamela kisebbik lánya

Hódi Pamela május 7-én posztolt az oldalára, hogy férjével már a kórházban vannak, és felkészültek kislányuk születésére. Az első babafotót, amin megmutatta a csöppséget, május 19-én tette ki a közösségi oldalára, és azt is elárulta, hogy a Tóth Evolet Olivia néven anyakönyvezték. 

Ezt is szeretjük