Karsai Zita pár hete szült: a 42 éves sztár alakján ámultak a Reggeli műsorvezetői
Karsai Zita táncművész hét héttel ezelőtt adott életet első gyermekének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karsai Zita május végén osztotta meg az örömhírt a Story magazinnal, hogy április 19-én Németországban megszületett a kislánya. 

A csöppség a Lili nevet kapta, 2930 grammal és 48 centivel érkezett. A születése után besárgult, de végül a hatodik napon a mamát és a babát hazaengedték. Ugyan az újszülött a kórházban 400 grammot veszített súlyából, otthon szépen elkezdett gyarapodni. 

Karsai Zita a szülés után hét héttel

A 2006-os Megatánc bombázója 2020 novemberében jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Kismamaként még tartott táncórákat, és a szülés után másfél hónappal máris kirobbanó formában van, alakján a Reggeli műsorvezetői is ámultak, amikor online bejelentkezett. 

karsai-zita-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Megszületett kislánya, és Zita csodálatos formában van, reméljük, Lili is! - konferálta fel Miller Dávid.

karsai-zita2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Karsai Zita az RTL Klub reggeli műsorában azt mondta, már várja, hogy táncolhasson, mert azzal, ha elkezdene dolgozni a gerincoszlopa, nem fájna a két gerincsérve, a nyaki és a lumbális, ami a várandósság alatt is fájdalmat okozott az egyre gyarapodó súlyú babapocakja miatt. Most is figyelnie kell arra, a picit úgy tartsa, hogy a súlya ne előre húzza. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 42 éves sztár elárulta, hogy kislánya a tervezettnél 11 nappal korábban érkezett, de ez nem okozott problémát, csak a súlygyarapodása miatt lett volna jobb, ha megvárja a kiírt időpontot. A születése után viszont besárgult, veszített a súlyából. Édesanyja szerint mostanra szép pufi lett, miután kétóránként eszik, kivéve éjszaka, akkor csak egyszer ébred fel enni. 

karsai-zita
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Remélem, ha majd négyóránként eszik, akkor sokkal könnyebb lesz az életem. Négy óra azért sok mindenre elég, de a kétóránkénti evés… megeteted, az fél óra, büfiztetsz, marad fél óra, hogy eljátssz vele, ha éppen nem sír, aztán kezdheted elölről az egészet. De most még nem tudok mit csinálni, nagyon picike és éhes. Szerintem még egy hónap, mire az etetési idő kitolódik. 

Karsai Zita párja, Géza

A táncművész pár éve már gondolkodott azon, hogy családot szeretne, de akkor nem volt mellette olyan férfi, akinek szívesen szült volna, másrészt a karrierje is dübörgött. Minden megváltozott azonban, amikor egy németországi, de magyar buliban megismerte a Magyarországon élő Gézát, akivel hamar egymásba szerettek. 

Ezt is szeretjük