Caramel felesége vállalja szülés utáni striáit: Szilvi gyönyörű a követői szerint

Molnár Szilágyi Szilvi dolgozik azért, hogy elfogadja a tükörképét, és ebben másoknak is igyekszik segíteni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramelnek és feleségének, Molnár Szilágyi Szilvának a kislányuk a mindenük. Nem véletlen, hogy Szofi első születésnapjára, 2015 augusztusára tervezték az esküvőjüket is. 

A 26 éves influenszert több mint 120 ezren követik az Instagramon, ahol nem akarja azt a hamis képet festeni magáról, hogy hibátlan. 

Szilágyi Szilvia és a terhesség nyomai

- Szofi születése után én is sokáig küzdöttem kisebbségi komplexussal, önképzavarral, hiszen mint ahogy minden nőre, úgy rám is éppolyan romboló hatással vannak a kiretusált szelfik, a tökéletesnek beállított sztárok, modellek fotói. Ilyenkor mindig fejbe kell kólintani magamat, hogy nem, nem ez a valóság, mindannyian különbözőek vagyunk! - nyilatkozta a Story magazinnak

Ő is mindennap dolgozik azért, hogy elfogadja a tükörképét, és ebben másoknak is igyekszik segítségére lenni. A social média sok pozitívumot ad, de szorongást is okoz. Nőnapkor olyan fotókat mutatott, amelyek a szülés után megváltozott bőrét mutatják a hasán és a combján. Azt írta, maguktól nem fognak eltűnni, de emlékeztetik arra, hogy kislányból nővé és anyává vált. A hozzászólók díjazták az őszinteségét, és sokan írták, hogy gyönyörű,  és a megváltozott testével tökéletes nő. 

"Legszebb csíkok a világon, nem adnám őket semmiért. Két gyönyörű gyerekem által vannak!" 

"Az én hasam ennél "rosszabb" helyzetben van, de nem bánom egy percig sem, mert van cserébe nekem is egy gyönyörű kislányom. Sajnos sok nőnek meg sem adatik a lehetőség, úgyhogy ez legyen a "legnagyobb gond" az életünkben, én azt mondom " - írta le véleményét egy-egy édesanya. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

"Véleményem szerint egy nőnek jól állnak ezek a csíkok. Sokkal természetesebb" - olvasható egy férfi hozzászólásában.

"Minden poszt sokat ér ebben a témában, de amikor olyan NŐK, vállalják fel a normálist, természetest, akiket ennyien követnek, akkor mindig nagyot dobban a szívünk. Köszönjük ezt a posztot, visszük hírét" - dicsérte egy kommentben a szeretes Instagram-oldal. 

Legutóbb Debreczeni Zita mutatta meg, hogy a derekán ugyanúgy redőződik a bőr, mint a kisfiának. Nem esett neki jól, hogy azt írták, megasszonyosodott, de számolt azzal, hogy a hízás volt az ára az anyává válásának, a kisfiáért bármikor újra végigcsinálna mindent.

Szilágyi Szilvia mellett több ismert magyar édesanya vállalta fel, hogy szülés után megváltozott a teste, így Mádai Vivien vagy Horváth Gréta is. 

Ezt is szeretjük