Laky Zsuzsi 2003-ban Miss Európa volt - Férje szerint pluszkilóival ma még gyönyörűbb
Laky Zsuzsi alakja a két szülés után nőiesebb lett, de ez egy cseppet sem zavarja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban mindössze két szépségkirálynő mondhatja el magáról, hogy abban az elismerésben részesült, hogy Európa szépeként került korona a fejére. Először Simon Erzsébet nyerte el a címet 1929-ben, majd Laky Zsuzsinak is sikerült 2003-ban Párizsban.

A gyönyörű modell mindössze 19 éves volt, amikor a rivaldafénybe került, és egy csapásra a lábai előtt hevert a szakma. A német Playboy 20 millió forintot ígért, ha a kedvükért ledobja a ruháit, de az értékrendjébe ez nem fért bele. Nem hatotta meg a luxus, családanyaként teljesedett ki az élete.

Laky Zsuzsi pluszkilókkal

2010 októberében kötötte össze az életét MMA-harcos férjével, Dietz Gusztávval. A 36 éves sztár az első pillanattól kezdve tudta, ő lesz gyermekei apja, így nem is vártak sokat a családalapítással. 2011 tavaszán megszületett nagyobbik lányuk, Luca, húga, Lujza pedig 2014 januárjában jött a világra.

Mint minden nőnek, neki is megváltozott a teste szülés után, ám egyáltalán nem érzi úgy, hogy feláldozta volna alakját, sőt pluszkilóival még nőiesebb lett. Ezt a véleményt kedvese is osztja, aki imádja felesége kerek idomait.

- Guszti szerint régen kisfiús alkatom volt, a szülésnek köszönhetően sokkal nőiesebb lettem. Kikerekedtem, és bár most pluszkilók is vannak rajtam, a férjem így is vonzónak talál - árulta el 2020 szeptemberében a Story magazin interjújában.

- Ezért is mondom, hogy nem áldoztam be a karrieremet és a nőiességemet, az anyaság tett igazán nővé. Testileg-lelkileg egyaránt. Ma már azt élvezem a legjobban, amikor örömet szerezhetek a gyerekeimnek.

Laky Zsuzsi lányai

A legújabb felvételeken jól látszik, hogy Luca és Lujzi az édesanyjuk szépségét örökölték. Ahogy cseperednek a lányok, egyre jobban hasonlítanak Laky Zsuzsira.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük