Ilyen Dér Heni alakja 2 és fél hónappal a szülés után: mínusz 15 kilónál tart
Dér Heni megmutatta alakját, és elárulta, már csak hét kiló felesleg van rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni május elején hozta világra kisfiát: Bendegúz 3800 grammal és 54 centivel született.

Az énekesnő másfél héttel a szülés után egyik bejegyzésben elárulta, hogy "mamiüzemmódba kapcsolt”, vagyis a kép készítése előtt nem sokat aludt, hálós bugyit és melegítőt hord. A kommentelők díjazták az őszinteségét, és sokan megjegyezték, a melegítőben nem is látszik a hasán, hogy nemrég életet adott egy kisbabának. 

Dér Heni a szülés után ennyit fogyott

A 35 éves sztár a terhessége előtt is kapott hideget-meleget azért, mert várandósan is megtartotta sportos életmódját. Januárban azt nyilatkozta, mindennap edz, és azt is hozzátette, hogy konzultált az orvosával, aki megnyugtatta, semmi baja nem lesz a babának a sportolástól, sőt, ami az anyának jó, az a babának is. A magzatnak sem jó, ha megváltoztatjuk a megszokott életmódunkat, és betegségnek fogjuk fel a terhességet. 

Az énekesnő a szülés után két hónappal, vagyis egészen pontosan nyolc héttel később újra elkezdett edzeni, edző segítségét is igénybe vette.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Most azt is megmutatta követőinek a közösségi oldalán, hogy koplalás nélkül, otthon edzve a babával, két és fél hónappal szülés után milyen eredményeket ért el úgy, hogy Bendegúzt még szoptatja, a kicsi 100%-ban anyatejjel táplálkozik. 

A képen edzőcuccban az alakját és a hasát is megmutatta, valamint elárulta, hogy a 22 kilogramm pluszból már csak hét maradt rajta, Bendegúz pedig lassan hét kiló. Sokan gratuláltak neki, a hozzászólók között Tápai Szabinát is megtalálhatjuk, aki elárulta, rajta is hét kiló felesleg van még. A kézilabdázó harmadik gyermeke 2021. június 24-én született meg, és a Bella nevet kapta. 

Tápai Szabina a szülés után bikiniben

Az első trimesztert nehezen viselte, másfél-két hónapig kizárólag feküdni tudott, és mivel folyton hányingerrel küzdött, nem nagyon tudott enni, ezért 12 hétig egy dekát sem hízott, csak a baba nőtt a pocakjában. A szülés is sokat kivett belőle, kilenc nappal később viszont már határozottan jobban volt, bikinis fotót posztolt kertes házuk medencéjének partjáról. 

Ezt is szeretjük