Ilyen Dér Heni alakja 2 és fél hónappal a szülés után: mínusz 15 kilónál tart
Dér Heni megmutatta alakját, és elárulta, már csak hét kiló felesleg van rajta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni május elején hozta világra kisfiát: Bendegúz 3800 grammal és 54 centivel született.

Az énekesnő másfél héttel a szülés után egyik bejegyzésben elárulta, hogy "mamiüzemmódba kapcsolt”, vagyis a kép készítése előtt nem sokat aludt, hálós bugyit és melegítőt hord. A kommentelők díjazták az őszinteségét, és sokan megjegyezték, a melegítőben nem is látszik a hasán, hogy nemrég életet adott egy kisbabának. 

Dér Heni a szülés után ennyit fogyott

A 35 éves sztár a terhessége előtt is kapott hideget-meleget azért, mert várandósan is megtartotta sportos életmódját. Januárban azt nyilatkozta, mindennap edz, és azt is hozzátette, hogy konzultált az orvosával, aki megnyugtatta, semmi baja nem lesz a babának a sportolástól, sőt, ami az anyának jó, az a babának is. A magzatnak sem jó, ha megváltoztatjuk a megszokott életmódunkat, és betegségnek fogjuk fel a terhességet. 

Az énekesnő a szülés után két hónappal, vagyis egészen pontosan nyolc héttel később újra elkezdett edzeni, edző segítségét is igénybe vette.

A cikk az ajánló után folytatódik

Most azt is megmutatta követőinek a közösségi oldalán, hogy koplalás nélkül, otthon edzve a babával, két és fél hónappal szülés után milyen eredményeket ért el úgy, hogy Bendegúzt még szoptatja, a kicsi 100%-ban anyatejjel táplálkozik. 

A képen edzőcuccban az alakját és a hasát is megmutatta, valamint elárulta, hogy a 22 kilogramm pluszból már csak hét maradt rajta, Bendegúz pedig lassan hét kiló. Sokan gratuláltak neki, a hozzászólók között Tápai Szabinát is megtalálhatjuk, aki elárulta, rajta is hét kiló felesleg van még. A kézilabdázó harmadik gyermeke 2021. június 24-én született meg, és a Bella nevet kapta. 

Tápai Szabina a szülés után bikiniben

Az első trimesztert nehezen viselte, másfél-két hónapig kizárólag feküdni tudott, és mivel folyton hányingerrel küzdött, nem nagyon tudott enni, ezért 12 hétig egy dekát sem hízott, csak a baba nőtt a pocakjában. A szülés is sokat kivett belőle, kilenc nappal később viszont már határozottan jobban volt, bikinis fotót posztolt kertes házuk medencéjének partjáról. 

Ezt is szeretjük