Radics Gigi sokat fogyott: 9 hónappal a szülés után miniruhában mutatta meg az alakját
Radics Gigi vonalain nagyon látszik, hogy újra edz, és odafigyel az étkezésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi életébe 2020 hatalmas változást hozott, október 4-én életet adott kislányának, Bella Szófiának. Az anyaság saját bevallása szerint nagyon megváltoztatta, más dolgokat tart fontosnak az életben, és természetesen a mindennapjai is teljesen máshogy néznek ki, mint gyermeke érkezése előtt.

Mint minden nőnek, neki is átalakult a teste a várandósság során. Több interjúban beszélt arról, hogy bár azelőtt rengeteget sportolt, és nagyon odafigyelt a helyes étkezésre, a terhesség alatt nem vonta meg magától a finom falatokat, 30 kiló plusszal ment be a kórházba.

Radics Gigi sokat fogyott szülés után

- Amikor terhes voltam, azt azért kihasználtam. Úgy gondoltam, hogy előtte eleget fogyókúráztam. Volt olyan, hogy egy kilós kenyeret megettem egyedül ebédre. Úgy éreztem, hogy ez most jár nekem - mesélte 2021 májusában a Makeup/Down című műsor vendégeként.

radics-gigi-1
Fotó: YouTube/Liluland

Kisbabája világra jötte után sem harcolt foggal-körömmel azért, hogy minél előbb leolvadjanak róla a kilók. Az anyaság örömeire koncentrált, és csak szép fokozatosan kezdett újra mozogni. 2020 decemberében arról számolt be, hogy újra elkezdett odafigyelni arra, mit visz be a szervezetébe, és ennek köszönhetően 15 kiló le is ment róla. 

Kilenc hónappal a szülés után ismét megmutatta, hol tart a fogyásban. Egy napsárga miniruhába bújt, amely tökéletesen kihangsúlyozta, milyen az alakja. Elárulta, nem sok van hátra ahhoz, hogy visszanyerje a versenysúlyát. 

"Alakul a molekula. Végre van erőm edzeni újra, időm az már kevésbé, de szerencsére van segítségem, viszont ha nincs, akkor is megoldom baba mellett is. Ezt azért írom, mert nincs kifogás, ha az ember változtatni akar az életmódján. Emlékeztem, hogy sokkal energikusabb voltam fizikailag és mentálisan is egyaránt, amikor edzésben voltam, de most újra megbizonyosodtam arról, hogy mennyire jó hatással van az emberre a mozgás és az egészséges étkezés" - osztotta meg követőivel.

Wossala Rozina fogyása

A kommentelők úgy vélik, látványos Wossala Rozina fogyása, ami a frizuraváltással együtt azt is eredményezte szerintük, hogy sokkal nőiesebb lett. Képes összeállításunkban ezt a változást is láthatod.

Ezt is szeretjük