Radics Gigi 30 kilót hízott várandóssága alatt - Már nagyon sokat fogyott
Radics Gigi 30 kilót hízott a várandósság alatt, de a felét már leadta, nem aggódik a pluszkilók miatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi fél év után először állt kamerák elé, és megmutatta új családi fészküket, ahol az október 4-én született kislányukkal, Bella Szófiával élnek hármasban. 

Az énekesnő a Fókusznak azt mondta, csak most, két és fél hónap után kezdi felfogni azt, hogy édesanya lett. 

Radics Gigi a szülés óta 15 kilót fogyott

A 24 éves sztár már az ötödik hónapban járt, amikor májusban egy babapocakos fotóval szerepelt a Story címlapján, és elárulta, hogy gyermeket vár. A magzatvíz idő előtt elfolyt, és bár a kislány hamar megszületett, sürgősségi császárra volt szükség, mert a köldökzsinór a kicsi nyaka köré tekeredett. A babaszobát megmutatta az RTL Klub műsorában, de gyermekét nem. 

radics-gigi-babszoba
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Azért döntöttem úgy, hogy Bellát nem fogjuk mutogatni, mert azt gondolom, joga van ahhoz, hogy a későbbiekben majd eldöntse, mit szeretne - indokolta. 

Azt a névre szóló babatakarót is megmutatta, amit a világhírű zenész, Quincy Jones küldött Bella Szófiának. 

- Elképesztő, hogy még erre is gondol, hogy gratuláljon, és ilyen formában! Nagyon megtisztelő és megható. Nem is fogjuk használni, nehogy Bella valamilyen balesetet csináljon vele. Inkább elrakom neki emlékbe, amikor már képben lesz, elmondjuk neki, ki küldte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Radics Gigi is küzd az anyaság kihívásaival, az elmúlt két hétben előfordult, hogy két napig nem hunyták le a szemüket, de legutóbb tudtak aludni egyben öt órát. A szülés utáni pluszkilók nem zavarják. Mielőtt teherbe esett, egy évig keményen diétázott, és rendszeresen edzett, így várandósan pont azokat az ételeket kívánta meg, amiket a diéta alatt nem ehetett. Nagyon kívánós volt, és nem vonta meg magától a finom falatokat. 30 kilót hízott, aminek a felét már le is adta, és a napokban újra elkezdett edzeni.

radics-gigi-fb
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Családja mindenben segíti, ezért úgy tervezi, amint lehet, újra színpadra áll, és ha teheti, Bellát is magával viszi. Addig rajongóinak új dallal készül, amelyben kislánya nevetése is hallatszik.   

Az biztos, hogy Radics Gigi az Egy vagy velem című dallal bekerült A Dal 2021 negyvenes mezőnyébe. A dalválasztó show 10., jubileumi évada 2021. január 30-án indul a Duna Televízión. Az élő adásokat szombat esténként, hét héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők, az év magyar slágerét a március 13-i döntőben hirdetik ki

Kulcsár Edina gyerekei 

Kulcsár Edina és férje, Szabó András, vagyis Csuti számára az idei lesz az ötödik közös karácsonyuk, de a 2020-as ünnepek minden eddiginél különlegesebbek, ugyanis már új házukban, kétgyerekes szülőkként készülődnek a kétéves Medivel és a nyolc hónapos Ninával.  

Ezt is szeretjük