Liptai Claudia lánya gyönyörű a családi fotón - Fia, Marci is jól megnőtt
Liptai Claudia lánya, Panka már magasabb, mint a színésznő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia soha nem volt boldogabb, mint most, mert olyan családja van, amilyenről mindig is álmodott. A színésznő-műsorvezető számára ugyanakkor az idei év sok megpróbáltatást is tartogatott. 

Ő és férje is elkapták a koronavírust, Pataki Ádám masszív tüdőgyulladással a szubintenzív részlegre is került. De mielőtt kitört volna tavasszal a világjárvány, már sújtotta egy tragédia a családot: január 4-én szívrohamban elhunyt volt férje, Panka lánya édesapja, Gesztesi Károly. 

Liptai Claudia lánya és fia

- Panka próbálja túltenni magát a tragédián, de szerintem sohasem fog sikerülni neki. Annak ellenére, hogy az életnek folytatódnia kell, mennünk kell előre. Nem csinálhatok mást, igyekszem a kislányom életét minél teljesebbé tenni. De bevallom, félek attól, milyen lesz az első karácsonya az apukája nélkül. Szerencsére a testvéreivel nagyon szeretik egymást, elképesztően erős közösséget alkotnak, nekem pedig Ádám segített átvészelni a gyász legnehezebb időszakát - árulta el a 47 éves sztár a Story magazinnak, amelynek ünnepi számában a családjával szerepel. 

Gesztesi Panka már 14 éves, és magasabb, mint az édesanyja. Karcsú alakjával és gyönyörű külsejével nemrég már másodszor lett a Sugarbird egy kampányában modell

- Bizony, Panka már kész nő, szinte eltűnök mellette, Törpillának érzem magam. Marci pedig négyéves múlt, kezd fiúsodni az arca. Most nyílna meg számára a világ, de a járvány miatt ez késik. Pedig vettem neki korcsolyát is, most télen akartam megtanítani használni, ám minden jégpálya bezárt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A négyéves Marci szinte belenőtt a világjárvány okozta különleges körülményekbe. Tavasszal nem sokat érzékelt belőle, amikor pedig ősszel óvodába ment, már természetes volt számára sok változás. Egyedül azt nem érti, miért nem láthatja az apai nagymamáját olyan sokszor, mint régen. 

A kisfiúnak ez lesz az a karácsonya, amikor már megérti, mit jelent a karácsonyfa, az ünneplés és ajándékozás. 

- Vallom, hogy a gyerekek hozzák el a karácsonyi csodát, ha másért nem, miattuk ugyanúgy meg kell ünnepelnünk, mint korábban. Már hetekkel szenteste előtt feldíszítettem a lakást, minden polcon, asztalon és sarokban karácsonyi díszek villognak - osztotta meg a hetilap olvasóival Liptai Claudia. 

Sarka Kata és lánya 

Sarka Kata és a lánya akkor sem tagadhatnák le egymást, ha szeretnék. Noémi 2009 februárjában született, és az évek múltán egyre inkább hasonlít az édesanyjára. Bár a kamasz lány haja sötétszőke, de arcvonásaik teljesen megegyeznek, emellett mindketten karcsúak és sportosak.

Ezt is szeretjük