Liptai Claudia lánya modellnek állt: Pankáról mesebeli fotók készültek
Gesztesi Panka ismét a Sugarbird egyik kollekciójának modellje lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár 2017 nyara óta egyelőre csak 25 posztja van, Liptai Claudia lánya 14 éves korára közel 30 ezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon. 

A képekről süt, hogy imádja a kamera, nem véletlenül fedezte fel magának a Sugarbird. 

Gesztesi Panka modell

Gesztesi Panka szeptember elején a közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy a magyar divatcég Frida Kahlo kampányának egyik modellje lett. Számos ismert emberrel egy egyedülálló fotósorozatot készítettek, amellyel a 21. század Fridáit keresték. Az ötletet pedig a világhírű mexikói festőnő által inspirált Sugarbird loves Frida Kahlo kollekciójuk adta.

Olyan sztárok váltak Fridává, mint Zséda, Kiszel Tünde, Ábel Anita, Hódi Pamela, Debreczeni Zita vagy a 16 éves Schobert Lara. A fotózás legfiatalabb résztvevője Gesztesi Panka volt. 

- Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben, izgatottan vártam már ezt a napot, hiszen korábban nem volt még részem hasonló élményben - mondta ősz elején a sztárcsemete. 

A Sugarbird most egy újabb projektjéhez választotta ki, a tini az egyik kedvenc mesefiguráját, Bambit ábrázoló ruhákban állhatott modellt. 

- Kis korom óta szeretem a Bambi mesét, mert kevés aranyosabb figurát ismerek nála. A vele készült Sugarbird kollekció azért tetszik, mert nagyon egyedi. Kedvencem az a fekete ruha, aminek a közepén van Bambi - árulta el Gesztesi Panka a Sugarbird Instagram-oldalán. 

A magyar márka nem most először készített Disney-figurás kollekciót, 2018-ban elnyerték a Disney Awards Legkreatívabb kollaboráció díját - írja a Velvet

Liptai Claudia estélyi ruhái

A 47 éves sztár szó szerint káprázatos ruhába bújt januárban egy Debrecenben rendezett jótékonysági bálon. Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk öt gyönyörű estélyi ruhát, amelyeket Liptai Claudia az elmúlt öt évben viselt. 

Ezt is szeretjük