Fésűs Nelly 17 éves lánya gyönyörű friss fotóin - Csenge modellkedik is

Fésűs Nelly büszke lehet a lányára, Csenge modellként, színésznőként és énekesként is megállja a helyét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly lánya beleszületett a csillogásba, édesanyja révén kis korától kezdve reflektorfényben éli az életét. A színésznő Csengét már pici korában magával vitte egy-egy tévéfelvételre vagy színházi próbára, ahol nemcsak az derült ki, hogy kislánya otthonosan mozog ebben a közegben, de nagyon tehetséges is.

Mint minden sztárgyermeknek, neki is meg kell küzdenie azzal, hogy gyakorta azonosítják híres anyjával. Nem szereti a hasonlítgatást, arra törekszik, hogy önállóan is megállja a helyét. 

Fésűs Nelly lánya gyönyörű modell lett

Szép arcával és karcsú alakjával hamar felkeltette a divatipar figyelmét, többször fotózták már különböző magazinok, jelenleg pedig az Amnesia márka katalógusában csodálhatjuk meg a fotóit. Sikerei ellenére még nem tudja biztosan, hogy ezt a pályát szeretné-e követni, jelenleg leginkább a tanulásra koncentrál.

- Csenge még harcol minden ellen, ami az én utam, de szerintem két éve mindenki számára kiderült a Sztárban Sztár + 1 kicsiben, hogy fantasztikusan énekel, és hogy mindegy, hogy kinek a kije, tehetséges, mint a nap! Én nem szólok bele az életének ezen részébe, csak remélni tudom, hogy arrafelé viszi a jövő, amiben jó, és amihez rendkívüli érzéke van - mesélte a Borsnak Fésűs Nelly.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű fotók készültek a 18 éves Csengéről.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük