Sáfrány Emese 10 nappal a szülés után: megmutatta, milyen az alakja és a hasa
"Szépen nyerem vissza a korábbi alakom!" - írta Sáfrány Emese a szülés után tíz nappal készült fotója mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese a vártál kicsit korábban, június 20-án vasárnap adott életet kisfiának. Másnap az Instagram-oldalán azt írta, Nolen természetes úton, komplikáció nélkül jött a világra vasárnap kora reggel, 6:19-kor, és az édesapa is jelen volt a születésekor.

"Ádám nagy örömére Nolen azért még megvárta, hogy apukája élőben lássa a magyarok 1:1-es eredményét!" - Hornyák Ádám focista még megnézhette a Puskás Arénában a Magyarország-Franciaország labdarúgó-Eb-mérkőzést.

Sáfrány Emese a szülés után tíz nappal

Június 22-én délután a kismama és a baba már el is hagyhatta a kórházat. Négy nappal a szülés után megmutatta, hogy neki is van még hasa, valamint egyszerre boldog és fáradt, az újszülöttel egyetemben nehezen viseli a kánikulát. A kommentelők azt írták, a meleg ellenére nagyon jól néz ki, sokan szeretnének olyan külsőt, mint az övé. 

Sáfrány Emese tíz nappal a szülés után is posztolt magáról egy fotót, mellé pedig azt írta, szépen nyeri vissza az alakját és a súlyát, a kisfia pedig már 125 grammal többet nyom, mint a születésekor. "Túl vagyunk talán a kezdeti nehézségeken, megszoktuk az esti ébredéseket, beállt az etetés, és megtanultunk szuper gyorsan pelenkát cserélni" - tette még hozzá. 

A hozzászólók szerint nagyon szép kismama, és ne törődjön azokkal, akik a sminkje vagy a ruhája miatt kritizálják, természetes, hogy egy kismama is szeretne csinos lenni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogy a 32 éves sztár remek formában van, az életkorán túl annak is köszönhető, hogy már a baba születése előtt is nagyon egészségesen élt.  

- Úgy 15 kilót hízhattam az egész terhesség alatt, de a végén inkább a víz volt sok rajtam, ez látszott az arcomon is. Most, szülés után, akik láttak, rám csodálkoztak, mennyire más az arcom, mint Nolen születése előtt - árulta el a Blikknek.

Gyerekként szinte csak azokat az ételeket volt hajlandó megenni, amiben volt hús. Táplálkozási szokásain akkor változtatott, amikor elkezdte a táncművészeti középiskolát, és több mint másfél évtizede vegetáriánus. Terhessége alatt is tartotta a növényi táplálkozást, kerülte az adalékanyagokat és a finomított összetevőket. Egyedül azon változtatott, hogy megette a húsleves levét. 

- Szerintem fontos, hogy ne a terhesség alatt kezdjen el egy kismama odafigyelni az egészséges életmódra, hanem már előtte. (…) Én évek óta sokat sportolok, a mozgást a terhesség alatt sem hagytam abba, bár óvatosabb voltam - mesélte a napilapnak. 

Debreczeni Zita megmutatta szülés utáni alakját

A modell és fotós kisfia, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án jött a világra. A negyvenéves édesanya egyik februári posztjában egy-egy fotóval azt mutatta meg, hogy a derekán ugyanúgy redőződik a bőr, mint a kisfiának, és hogy azt mondták rá, megasszonyosodott. 

Ezt is szeretjük