Tápai Szabina 9 nappal a szülés után bikinibe bújt: a 3 gyerekes sztár fotójára záporoznak a kommentek
Tápai Szabina szerint ez még nem beach body, de most nem is ez, hanem a három gyermeke a fontos.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke 2021. június 24-én született meg, és a Bella nevet kapta. 

A sportoló sztárpár 2013-ben házasodott össze, Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében jött a világra. 

Tápai Szabina a szülés után bikiniben

A 35 éves kézilabdázó a múlt pénteki Best magazin címlapján mutatott is egy babafotót legkisebb gyermekükről. Azt is elárulta, hogy Bella külsőre két nagyobbik gyermeke keveréke: a vonásai a nővérére hasonlítanak, de míg Milla világos bőrű és szőkés hajú volt már a születésekor is, addig az újszülött kicsit sötétebb hajú, kreolos bőrű, ahogy Beni is.

Az első trimesztert nehezen viselte, másfél-két hónapig kizárólag feküdni tudott, és reggeltől estig rosszullét környékezte, és mivel folyton hányingerrel küzdött, nem nagyon tudott enni, ezért 12 hétig egy dekát sem hízott, csak a baba nőtt a pocakjában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szülés is sokat kivett belőle: az első két gyermeke után a harmadikat is császármetszéssel hozta világra, de Bella világrahozatala fizikailag most jobban megviselte.

- Két kihordott baba után már máshogy zajlik egy császármetszés, mint az elsőnél. A műtét másnapján még gyengélkedtem, és a felépülés is lassabb, több időt vesz igénybe - mesélte a hetilapnak.

Kilenc nappal a szülés után viszont már határozottan jobban van, bikinis fotót posztolt kertes házuk medencéjének partjáról. A képet ide kattintva nézheted meg.

"Sosem volt gondom azzal, hogy mikor hogyan alakul a testem. Visszanyeri-e az eredeti formáját? De nagyon szerencsés vagyok, eddig mindegyik terhességem után erőfeszítések nélkül mentek le a pluszkilók. Szerintem nem ez a természetes. Én hiszek abban, hogy ez nálam a több évnyi élsport és genetika is. De most sem ez számít, csak hogy 3 gyönyörűség anyukája lehetek" - írta a felvételhez. 

tapai-szabina
Fotó: TV2

A posztjára rengetegen kommenteltek: gratuláltak a családjához, és sokan dicsérték, milyen szép, természetese kismama, akinek valóban szerencséje van a sportos alkatával.

"Gyönyörű vagy! És nagyon szerencsés, gondolom, hogy ez ilyen gyorsan sikerül. De te már előre “letornáztad”, amit le lehet egy nőnek az életében."

Sáfrány Emese a szülés után

Négy nappal a szülés után megmutatta, hogy neki is van még hasa, valamint egyszerre boldog és fáradt, az újszülöttel egyetemben nehezen viseli a kánikulát. Tíz nappal Nolen világra jövetele után is posztolt magáról egy fotót, mellé pedig azt írta, szépen nyeri vissza az alakját és a súlyát, a kisfia pedig már 125 grammal többet nyom, mint a születésekor.

Ezt is szeretjük