Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmutatták 3. gyermeküket: Bella már 3 hónapos
Tápai Szabina és Kucsera Gábor először mutatták meg júniusban született harmadik gyermeküket, Bellát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina június közepén adott életet harmadik gyermekének, aki a Bella nevet kapta. Kucsera Gáborhoz 2013-ban ment feleségül, Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében született. 

Két és fél éve egy csendes kisvárosba költöztek, ahol kertes házukban az egykori válogatott kézilabdázó élvezi az életet háromgyerekes édesanyaként. Ehhez persze az is kellett, hogy férjével elosszák egymás között a feladatokat, segítségére van a négy nagyszülő, és időnként egy óvónő is jár középső gyermekéhez. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor 3. gyermeke

A 35 éves édesanya arra is figyel, hogy legyen egy kis énideje feltöltődni: kéthetente megy kozmetikushoz, hetente egyszer pedig edzeni. Bella mellett ezt meg tudja tenni, a Story magazinnak azt mesélte, a kislány a bátyjára ütött. 

- Bence épp ilyen nyugodt kisbaba volt, ugyanígy hagyott aludni éjszakánként, nem voltam kimerült a gyakori ébredések miatt. Bellával egyszer-kétszer kelünk, ami teljesen ideális - Milla a mai napig többször ébred ennél.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ezt most főleg Gábor sínyli meg, mert megbeszéltük, hogy bár eddig, két és fél éven át én keltem Millához, ezentúl ő fog, mert a kisbabánknak is szüksége van rám, és nem tudok egyszerre két helyen lenni. Így most Gábor altatja Millát, és míg ő átlagosan négyszer-ötször ébred éjszaka, én egyszer-kétszer. Emiatt kialvatlanul, fáradtan dolgozik, de nem tudunk cserélni, hiszen Bella anyatejes, egyelőre csak én tudom megetetni őt - mesélte Tápai Szabina a hetilapnak, amelynek címlapján és oldalain először láthatóak férjével mindhárom gyermekükkel a karjukban. 

tapai-szabina-kucsera-gabor
Fotó: TV2

A szőke sztár szerint mindhárom gyermekük szeretetbomba, nagy otthon a harmónia. Miután Kucsera Gábor hazaér a munkából, a két nagyobbik gyerek úgy tapad rá, mint a matrica, de ezt az édesapa nem bánja, mindkét szülő imádja a gyerekeit, náluk most minden róluk szól.

A gyerekek körüli teendőket is megosztják egymás között: az apa viszi reggel Bencét iskolába, Millát óvodába, délután pedig Tápai Szabina megy Bencéért, elviszi fociedzésre, aztán elmegy Milláért, majd vissza Beniért. 

- Gáborral mindketten laza szülők vagyunk, ösztönből neveljük a gyerekeinket, ami szerintem nekik és nekünk is jó. Ebből adódóan nem vagyok paramami. Ha időnként mégis elbizonytalanodom, a férjem igazi társként erősít és támogat. 

Dér Heni először mutatta meg kisfia arcát

Dér Heni és férje, Bakos Gergő május elején váltak szülőkké. Eldöntötték, hogy kisfiukat nem mutogatják, a közösségi oldalaikon sem láthatjuk a kis Bendegúz arcát. A Story magazin címlapján augusztus közepén mutatták meg először a már három hónapos csöppséget, aki az édesanyja szerint igazi angyal baba, éjszakánként hagyja szüleit aludni.

Ezt is szeretjük