L.L. Junior copfos kislányával nem lehet betelni: az egyéves Lili tiszta anyja

L.L. Junior 2020. szeptember 17-én vált lányos apává, ekkor született meg legkisebb csemetéje, Lili.

l.l.junior-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Tünemény, gyönyörűség, cukiság bomba” - ilyen és ehhez hasonló szavakat írnak L.L. Junior követői, ha kedvencük a kislányáról oszt meg egy-egy képet. A rapper 2020. szeptember 17-én vált lányos apává, a gyermekről posztolt képek alapján pedig le sem tagadtatná, hogy Lili kenyérre keni.

A kommentelők azt is sokszor szokták találgatni a fotókat látva, vajon kire ütött külsőre a csemete. A legtöbben édesanyja, Kinga vonásait látják benne, bájos mosolyát és szemét szokták hozzá hasonlítani, míg másokat az édesapjára emlékezteti.

L.L. Junior egyéves kislánya, Lili

A copfos angyalka rengeteget nőtt az elmúlt pár hónapban. Minden felvételen mosolyog, és már ügyesen totyog, apukájának csak az egyik kezét kell megfognia, úgy is stabilan sétál mellette.

Szülei számára az egyéves lurkó igazi boldogságforrás. A zenész és felesége, akivel egy forgatáson ismerkedtek meg, bő hat esztendeje alkotnak egy párt, és 2019-es, titkos, dominikai esküvőjük óta élnek házasságban. 

Kapcsolatukra jellemzőek a hullámvölgyek. 2021 októberében a Story magazinnak meséltek arról, hogy hivatalosan egy párt alkotnak, de nem élnek együtt, viszont folyamatosan küzdenek a szerelmük megmentéséért.

- A gyermekünket közösen, egyetértésben neveljük, mindennap találkozunk, és azon dolgozunk, hogy a kapcsolatunk újra működőképes legyen. Ugyanis sok olyan érték elveszett a házasságunkból, amit újra kell építeni - ecsetelte a negyvenéves sztár.

Azt is elárulták, párterápiára járnak, hogy újra visszataláljanak egymáshoz. Kinga leszögezte, nem a közös gyermekük miatt akarnak együtt maradni, a szerelmük nem hunyt ki, csak meg kell tanulniuk a módját, hogyan lehetnek újra egymás támaszai, hogyan oldhatják meg együtt a problémákat.

- Szerintem külön is lehet szépen nevelni egy gyermeket, sőt ha folyamatosan megy a csörte és a veszekedés vagy épp a szavak nélküli feszültség, az rosszabb, mintha a szülők nem engedik el egymást. Nem hiszek abban, hogy egy gyerek összetart! Egy örök kötelék, de nem megoldás.

Pataki Zita és férje, Attila

Pataki Zita szinte első látásra beleszeretett férjébe, sőt alig egy hete ismerte Attilát, de már tudta, hogy vele áll majd oltár elé. Szerelmük egy kétnapos randival indult, amit végigbeszélgettek, az időjós hat nap múlva azt írta az édesanyjának, megtalálta a férjét. Egy évig jártak, aztán 2012-ben egybekeltek. 

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük