Ő L.L. Junior bájos, szőke felesége: 7 éve egy forgatásnak köszönhetően találtak egymásra

L.L. Junior és Kinga a megismerkedésük első szakaszában csak telefonhívásokkal és SMS-ben kommunikált egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 18-án, hétfőn este elindult az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának legújabb, immár ötödik évada: nyolc mindenre elszánt híresség vágott bele párjával együtt a többhetes küzdelembe, amelynek a végén kiderül, ki az, akinek a szerelme mindent túlél, és méltó a Nyerő Páros trófeára.

Az egyikük Lesi László, vagyis L.L. Junior zenész, rapper, a Fekete vonat egykori tagja és felesége, Körtvélyessy Kinga művészeti titkár, Körtvélyessy Zsolt színész lánya. 

L.L. Junior és felesége így ismerkedtek meg

Bemutatkozó kisfilmjükből kiderült, hogy hét éve ismerkedtek meg. 2019-ben a pár a legnagyobb titokban össze is házasodott a Dominikai Köztársaságban. Kislányuk, Lili 2020 szeptemberében született meg.

ll-junior-felesege
Fotó: RTL Magyarország

- Hét évvel ezelőtt jöttünk össze egy forgatásnak köszönhetően. Rengeteget beszélgettünk, és közel kerültünk egymáshoz - kezdett a mesélésbe a negyvenéves sztár. 

- Csak telefonon, illetve SMS-ben tartottuk a kapcsolatot - tette hozzá felesége. 

- Annyit dumáltunk! Azt mondtam, nem is akarom tudni, hogy nézel ki, annyira jó érzés veled beszélgetni. Aztán megláttam, és azt mondtam: jó, töröljük egymás számát - zárta vicceskedve a megismerkedési sztorijukat L.L. Junior. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Nyerő Páros idei évadának legelső feladatában a lányok párbajoztak egymással, de a fiúk is aktív részeseivé váltak a feladatnak: miután megtették tétjeiket, ők ültek a volánhoz, hogy a teljesen elsötétített ablakú autót elvezessék a célba úgy, hogy a kocsi tetején, egy fotelben, velük ellentétes irányban rögzített párjuk navigált. 

ll-junior-felesege
Fotó: RTL Magyarország

A négy leggyengébben teljesített párt a Hostel LöPattant szoba várta, amelyen osztozniuk kell, míg a nyertes párok különálló szobát választhattak, sőt a licitálás után egyikük beköltözhetett a villa kertjében található luxusrezidenciába, és ezzel különböző kiváltságok birtokába kerülhetett: nemcsak teli hűtőszekrény, takarítás és mosás a jutalom, hanem az is, hogy a trezor segítségével beleszólhatnak a játék menetébe.

ll-junior-nyero-paros
Fotó: RTL Magyarország

Az első játékban L.L. Junior tette a legmagasabb tétet, és a licitálás során is ő ígérte a legtöbbet, így ő költözhetett be feleségével a luxusrezidenciába.

Pataki Zita és férje, Attila

Pataki Zita szinte első látásra beleszeretett férjébe, sőt alig egy hete ismerte Attilát, de már tudta, hogy vele áll majd oltár elé. Szerelmük egy kétnapos randival indult, amit végigbeszélgettek, az időjós hat nap múlva azt írta az édesanyjának, megtalálta a férjét. Egy évig jártak, aztán 2012-ben egybekeltek. 

Ezt is szeretjük