Ellenszenvből így lett hatalmas szerelem: a Nyerő Páros sztárpárja 12 éve talált egymásra

Somfai Péter és felesége, Somfai Krisztina a Nyerő Páros ötödik évadában mutatja meg, mennyire jól ismerik egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Somfai Péter kétszeres Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes és olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó és felesége, a vívóedző Somfai Krisztina is bemutatkozik a Nyerő Páros ötödik évadában. 

Az RTL Klub sztárpáros reality vetélkedőjének október 18-án induló új szériájában ezúttal is nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang.

Somfai Péter és felesége, Krisztina

Húsz éve ismerik egymást, mindketten vívtak, de fiatalon egyáltalán nem kedvelték egymást, nyolc évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a kezdeti ellenszenv szerelembe csapjon át. Somfai Krisztina a Fókusznak azt mesélte, a korábban nagy nőcsábász vívó kitartó udvarlása imponált neki. 

somfai-peter-felesege
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- 12 évvel ezelőtt hazaköltöztem Amerikából, ahol két évig éltem, találkoztunk egy szórakozóhelyen, és onnantól kezdve három hónapig ostromolt, udvarolt. 

- Nekem meg az volt megnyerő, hogy találtam végre egy nőt, aki tisztességes, és nem tudtam egyből meghódítani. Ez nagyon motiváló volt, nem engedhettem el - vallotta be a férje. 

A cikk az ajánló után folytatódik

12 évvel ezelőtt, januárban összejöttek, Somfai Péter pedig még abban az évben, egy közös síelésen meg is kérte Kriszti kezét. Az esküvő után családot alapítottak, Kriszti ugyanis megígérte, hogy szül a férjének három gyönyörű, egészséges kislányt - ez így is lett. Szerelemgyümölcsöknek nevezik őket, ezt a gyerekek neve is mutatja. 

somfai-peter-felesege-eskuvo
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A legidősebb, Somfai Eper Szofi tízéves, és a szülők szerint az édesapjára ütött. Édesanyja szerint mintagyerek, szófogadó, mindenben tökéletes szeretne lenni, míg a legjobban a nyolcéves Bodza Hannával hasonlítanak egymásra, őt érti meg a legjobban. Az ötéves Málna Anna a legkisebb, de ő a főnök hármójuk között. 

- Egy lányos apának a lányai a legnagyobb szerelmei - a felesége után természetesen. Olyan aranyosak! Teljesen levesznek a lábamról, és hülyére is vesznek egy csomószor, mert odáig vagyok értük - vallotta be a 41 éves vívó. 

somfai-peter-gyerekei
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A házasságuk első kilenc éve nem volt egyszerű, Somfai Péter a sok edzés, edzőtáborozás és verseny miatt sokat volt távol a családjától, Krisztinek egyedül kellett helytállnia a három kislánnyal. 

- Ha nem lenne ilyen talpraesett, okos és kitartó feleségem, aki ugyancsak vívott, akkor biztos, hogy elvált ember lennék, mert nélküle ezt lehetetlen lett volna megcsinálni - vallotta be a háromgyerekes apa. 

Szilágyi Áron gyönyörű felesége, Betti

Szilágyi Áron a tokiói olimpiai győzelme után rögtön a feleségét hívta fel. Szántó Bettivel kilenc éve alkotnak egy párt, az esküvőjüket szinte napra pontosan öt évvel azután tartották, hogy megismerkedtek, 2017 augusztusában, Zalacsányon keltek egybe szűk családi körben. Képes összeállításunkban megnézheted a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron gyönyörű feleségét. 

Ezt is szeretjük