Ők a 2021-es Nyerő Páros szereplői: Pataki Zita és férje, L.L. Junior és felesége is köztük van

Kiderült, ki az a nyolc sztárpár, aki szerepel a 2021-es Nyerő Párosban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vadonatúj évaddal október 18-án indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Hétköznap esténként a jól megszokott humor mellett izgalom, dráma, feszültség és elképesztő feladatok várják a nézőket. A legújabb évadban lesznek nem várt fordulatok is, ahol néha muszáj kiszúrni a többiekkel.

Újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, ki az, akinek a szerelme mindent túlél, és méltó a Nyerő Páros trófeára.

A 2021-es Nyerő Páros szereplői

Az ötödik évad műsorvezetője ezúttal is Sebestyén Balázs, aki mindenre elszánt segédjével, Kabát Petivel ezúttal sem kíméli a párokat. Idén is a legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap.

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat, és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban. A párok azonban nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátiaszavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.

Mutatjuk a Nyerő Páros 2021-es, immár ötödik évadának nyolc szerelmespárját.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük