Ők a 2021-es Nyerő Páros szereplői: Pataki Zita és férje, L.L. Junior és felesége is köztük van
Kiderült, ki az a nyolc sztárpár, aki szerepel a 2021-es Nyerő Párosban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vadonatúj évaddal október 18-án indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Hétköznap esténként a jól megszokott humor mellett izgalom, dráma, feszültség és elképesztő feladatok várják a nézőket. A legújabb évadban lesznek nem várt fordulatok is, ahol néha muszáj kiszúrni a többiekkel.

Újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, ki az, akinek a szerelme mindent túlél, és méltó a Nyerő Páros trófeára.

A 2021-es Nyerő Páros szereplői

Az ötödik évad műsorvezetője ezúttal is Sebestyén Balázs, aki mindenre elszánt segédjével, Kabát Petivel ezúttal sem kíméli a párokat. Idén is a legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap.

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat, és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban. A párok azonban nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátiaszavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.

Mutatjuk a Nyerő Páros 2021-es, immár ötödik évadának nyolc szerelmespárját.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük