Rúzsa Magdi hármas ikreinek babaszobája álomszép: ilyen csodásan rendezték be

Rúzsa Magdi megmutatta, milyen gyönyörű szobát alakítottak ki a hármas ikreknek otthon.

ruzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi február elsején adott életet hármas ikreinek, két kisfiúnak, Kevének és Zalánnak, valamint egy kislánynak, Lujzának. 

Mivel a kicsik a vártnál előbb érkeztek, egy ideig a kórházban kellett maradniuk, hogy megerősödjenek, három héttel később, február 22-én térhettek csak haza. 

Rúzsa Magdi ikreinek babaszobája

Rúzsa Magdi babái makkegészségesek, szépen fejlődnek. A büszke édesanya ugyan a kicsik arcát még nem mutatta meg, de gyakran posztol arról, milyen az élet az ikrekkel. Legutóbb azt mutatta meg, milyen fantasztikusan szép babaszobát rendeztek be nekik a férjével. 

Az Instagramra feltöltött képen a rajongók szemügyre vehették a fehér és szürke árnyalatokban gazdag kuckót, az édes kiságyakkal, a pelenkázóval, játékokkal, ággyal, valamint egy kényelmes fotellel. Az elegáns, visszafogott összhatást egy fejedelmi csillárral koronázták meg. 

Az énekesnő nem titkolja, egyetlen percre sem marad egyedül a babákkal a meseszép babaszobában, mert képtelenség lenne egyedül ellátni őket. Az örömteli nehézségekről az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt, ahová telefonon kapcsolták be. 

- Jól vannak, nagyon kis édesek, egyre nehezebbek, kis sózsákok. Más most az élet nagyon. Nekem is szoknom kell ezt az új helyzetet, ezt az új ént. A miénk bonyolultabb történet, mert nagyon hirtelen lettünk nagycsalád. Ezt érzelmileg és szellemileg nekünk is fel kell dolgozni - mesélte Rúzsa Magdi arról, milyen egyszerre három gyerek anyukájává válni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Már a babák születése előtt elkezdték szervezni, hogyan oldják meg a mindennapokat a hármas ikrekkel. Az egész család segít, a 36 éves sztár unokahúga még oda is költözött hozzájuk. 

- Nem tudok három babát egyedül ellátni. Amikor kisebbek voltak, tudtam egyszerre hármat etetni, de most, hogy nagyobbak, és az akaratuk is egyre erősödik, már nem tudok annyi babát tartani. (…) Nyilván már a terhesség alatt ezeket átbeszéltük, hogy kik lesznek azok a családtagok, akik oszlopos pillérjei lesznek ennek az egésznek. Főzni nem igazán van időm, a férjem be szokott ugrani, a nagymamák. Az unokahúgom hozzánk költözött.

Rúzsa Magdi szerint három azonos korú gyermeket ellátni és nevelni egy olyan helyzet, amibe nagyon kevesen gondolnak bele.

- Ez egy bonyolult helyzet. Nem azt mondom, hogy nehéz, mert egészségesek a gyerekek, de bonyolult, és meg kell oldani. Nem lehet úgy, hogy egyedül van valaki. Egy sétára nem lehet kimenni egyedül. 0-24 órában mellettem ott kell, hogy legalább még egy valaki. De az a legjobb, ha plusz ketten vagyunk, mert akkor minden gyerekre jut egy felnőtt. 

Rúzsa Magdi hamarosan szeretne visszatérni a színpadra is, ám a terhesség megviselte a rekeszizmát és a hasfalát, ezért előbb még erősödnie kell fizikailag. A várandósság hónapjai alatt csupán öt kilót szedett fel, de ezt azóta már leadta. 

Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban. 2017 májusában derült ki, hogy a férfi olaszországi útjuk során Rómában eljegyezte. Az esküvővel az egy évet sem várták meg, Rúzsa Magdi az év augusztusában a budapesti Mátyás-templomban egy gyönyörű, hernyóselyem Daalarna esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük