Sági Szilárd ikrei jól megnőttek: már iskolások a Hal a tortán sztárjának csemetéi
Sági Szilárd ikerfiai, Szilárd és Szabolcs már első osztályosak. A lurkók nem csak külsőre hasonlítanak az apjukra.

sági-szilárd-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hal a tortán című sztáros főzőshow 2008-ban startolt el a TV2 csatornán. Minden héten négy vagy öt híresség csapott össze a legjobb vendéglátó címért. Az, ki melyik helyezést kapta, egymás pontszámaitól függött, főzésüket pedig a műsor ügyeletes gasztrokibice, Sági Szilárd kommentálta végig.

A televíziós élete azóta rengeteget változott: felesége, Szilvi lombikprogramnak köszönhetően 2015 januárjában adott életet ikergyermekeiknek. A sztárapuka rajong Szilárdért és Szabolcsért.

Sági Szilárd ikerfiai

A fiúk 2021 szeptemberében kezdték az első osztályt, 2022-ben pedig már hét szál gyertyát fújtak el a születésnapi tortájukról. Friss képeikről nem csak az állapítható meg, hogy rengeteget nőttek, mosolyukon és huncut nézésükön látszik, az apjukra ütöttek. 

Ám az, hogy az alma nem esett messze a fájától, nem csak a külső vonásokban nyilvánul meg. Imádnak apukájuk mellett sürögni-forogni.

- Már hétévesek, minden érdekli őket, például a legnagyobb örömmel barkácsolnak velem. Van, hogy két és fél órán át tervezgetnek, rajzolnak, kalapálnak, amíg én dolgozom - mesélte el a Story magazin interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Feleségével nagyon ügyelnek arra, hogy a fiúk a lehető legkevesebb időt töltsék a különböző kütyük nyomkodásával. A világjárvány alatt teljesen letiltották őket a tabletről, telefonról és a tévét sem nézhették.

- Elképesztően megkönnyítik a dolgom, mert sokkal inkább választják a kirándulást, közös főzést, barkácsolást vagy a barkochbázást étkezés közben.

Egy osztályban kezdték az első diákévüket, hiszen elválaszthatatlanok. A szüleikben azonban támadt némi kétely, biztos szerencsés-e ez a felállás.

- Nemrég volt fogadóóra, kérdeztük a tanárokat, jó döntés volt-e összerakni őket, nem kellene-e ezen változtatni, mire egyöntetűen mondták, szó sem lehet róla, annyira szeretik mindkettejüket! Hát jó fej gyerekek, az biztos! Büszke vagyok rájuk.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor gyerekei

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságából három gyermek született: fiuk, Beni az esküvőjük évében, október 24-én látta meg a napvilágot, őt követte a sorban 2018 novemberében nagyobbik lányuk, Milla. A legkisebb gyerkőc, Bella baba 2021 júniusában érkezett a családba.

Cover-fotó: TV2/Hal a tortán 2014

Ezt is szeretjük