Ilyenek Tápai Szabina és Kucsera Gábor gyerekei: Beni 9, Milla 3 éves, a kis Bella 8 hónapos
Kucsera Gábor Palik László műsorában mesélt a különleges kapcsolatról kisfiával, és azt is elárulta, nagyobbik lánya nem könnyű eset.

kucsera-gábor-tápai-szabina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori kézilabdázó, Tápai Szabina és a világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor 2013. július 28-án kötötték össze az életüket. Házasságukból három gyermek született: fiuk, Beni az esküvőjük évében, október 24-én látta meg a napvilágot, őt követte a sorban 2018 novemberében nagyobbik lányuk, Milla. A legkisebb gyerkőc, Bella baba 2021 júniusában érkezett a családba.

Már szülők voltak, amikor 2016-ban beengedték a kamerákat az otthonukba. Ma már nem vállalnák a szereplést az Édes Élet című realityben, hiszen az nem tett jót a házasságuknak. Abban is megegyeztek, hogy gyermekeiket óvják a nyilvánosságtól, nem szerepelnek velük a képernyőn, és a közösségi oldalakon sem posztolnak róluk.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina gyerekei

Nem is meséltek sehol a csemetékről az utóbbi időben, de a sztárapuka Palik Lászlóval kivételt tett. A Futtában című műsorában elárulta, milyenek az egyre cseperedő gyerkőcök. Elmondta, hogy lányai a szerelmei, fiával, a már kilencesztendős Benivel pedig olyan különleges a kapcsolatuk, hogy azt még egy olimpiai aranyéremért sem cserélné el.

- Benivel együtt nőttem fel. Onnantól, hogy megszületett, én maradtam otthon főállású apukaként, Szabina visszament kézizni. Beni 15 hónapos volt, amikor bölcsibe ment, addig én voltam vele - mesélte a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Igazi apás fiú, aki pár évvel korábban mást nem is volt hajlandó megölelni az édesapján kívül. Az is kiderült róla, hogy bár szülei sosem erőltették, őt is a sportolói világ vonzza. Focista szeretne lenni, Veresegyházán jár edzésre. Két kisebbik gyermekéről is szó esett, azt mondta, a lányok egy teljesen más dimenzió.

Az öttagú családot utoljára 2021 szeptemberében láthattuk együtt. A Story magazin képén látszik, Beni tiszta apja, örökölte a kajakos huncut mosolyát és vagány kisugárzását. A lányok arcán pedig édesanyjuk bájos vonásai tükröződnek vissza.

- Milla kemény eset. Egy igazi Skorpió kislány akarattal, daccal, hisztivel, amivel kell. Ráadásul kellő rafináltsággal is rendelkezik. Minden gyermek más, de nem lehet különbséget tenni.

Olykor benne is felvetődik a kérdés, jól végzi-e az apai teendőket. Úgy véli, az a legnagyobb visszajelzés, hogy gyerekei becsületesek, választékosan és tisztelettudóan beszélnek a felnőttekkel.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya, Nóri 14 éves, tinédzserkorba lépett, és egyre jobban látszik, hogy igazi művészlélek, aki él-hal a zenéért, és még édesapja ízlését is formálja.

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük