Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya, Nóri már 14 éves: "Iszonyú büszke vagyok a lányomra"

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea közös gyermeke, Nóri áprilisban lett 14 éves, édesapja szerint a kreativitását tőle örökölte.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor saját bevallása szerint a harmincas éveiben járva az élet császárának érezte magát: a rádióműsora dübörgött, a sikerének mércéje az volt, mennyien ismerik fel az utcán, és hány címlapon szerepel. 

Egy évtizeddel később mindez megváltozott: 2006-ban beleszeretett Várkonyi Andreába, kapcsolatukból egy évvel később született meg közös gyermekük, Nóri.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya

A tévés mindennapjait fenekestől forgatta fel, hogy 43 évesen édesapa lett, megcserélődtek a prioritások, még a legnagyobb szenvedélyére, a repülésre is másképp tekintett.

bochkor gábor atv
Fotó: ATV/#Bochkor

- Azon vettem észre magam, hogy egyre többet szeretnék a gyerekkel lenni, szórakoztató volt megélni az apaságot, és ez kiváltotta, hogy máshol keressem a szórakozást. Közhely, de valóban fontosabb lett, hogy már ne körülöttem forogjon a világ. Minden döntésemben, tettemben mérlegeltem, hogy Nórinak mi a jó - emlékezett vissza a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nóri immár 14 éves, tinédzserkorba lépett, és egyre jobban látszik, hogy igazi művészlélek, aki él-hal a zenéért, és még édesapja ízlését is formálja.

- A zenei palettám szélesebb lett azzal, hogy Nóri megmutatta Billie Eilisht. Már akkor is hallgatom a kocsiban, ha ő éppen nincs velem. Iszonyú büszke vagyok a lányomra, aki gyönyörűen fest, rajzol, és nagyon tehetséges dobos. A kreatív énje - amit tőlem örökölt - nagyon erős.

Várkonyi Andrea és Nóri 2019 decemberében a Nyugi! Köztünk marad című műsorban szerepeltek együtt.
Várkonyi Andrea és Nóri 2019 decemberében a Nyugi! Köztünk marad című műsorban szerepeltek együtt.
Fotó: Life TV/Nyugi! Köztünk marad

Az apa-lánya párost összekovácsolja a zene, míg a tinédzser édesapjával ismerteti meg a modern, trendi előadókat, addig Bochkor Gábor a múlt nagy ikonjaiból ad ízelítőt Nórinak.

- Lehoztuk a padlásról a hifitornyot, összeraktuk, és vettünk régi lemezeket: Queent, Pink Floydot, AC/DC-t, Beatlest választott. És épp a napokban mondta, hogy szeretne megtanulni tőlem főzni. Alig várom, hogy legközelebb együtt álljunk a tűzhelynél.

Pápai Joci lánya már 16 éves

Az énekes és felesége, Anita 2004-ben házasodtak össze, lányuk, Hanna 2005 januárjában, fiuk, Zalán 2012-ben született. Előbbiből gyönyörű, 16 éves tini lett, aki szépségén kívül humorával és határozottságával is leveszi édesapját a lábáról. Míg a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. 

Ezt is szeretjük