Pápai Joci lánya már 16 éves: Hanna szép, mint az édesanyja

Pápai Joci lánya bájos, céltudatos és jó humorú tinédzserré érett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pápai Joci négyévesen ismerkedett meg először a zenével, bátyja ekkor kezdte gitározni tanítani. A Tatabányán született fiút 2005-ben ismerhette meg a közönség, amikor feltűnt a Megasztárban. Ugyan a műsorban mindössze a vigaszágas körig jutott, ez elég volt arra, hogy beindítsa karrierjét a zeneiparban. A szereplés után önálló lemezzel rukkolt elő, majd 2006-tól összeállt Majkával. Innentől kezdve az egész ország a szívébe zárta a mindig mosolygós előadót.

Az Instagramon is népszerű lett. 237 ezres követőtábora nem csak a koncertjeiről és tévés szerepléseiről nézegethet különböző felvételeket, kedvencük a családját is megmutatja a felületen.

Pápai Joci lánya már 16 éves

Az énekes a hétköznapokban boldog férjként és büszke, kétgyermekes családapaként éli az életét. Feleségével, Anitával két év együttjárás után, 2004-ben kötötték össze az életüket, majd nem vártak sokat a családalapítással. Lányuk, Hanna 2005 januárjában, fiuk, Zalán 2012-ben született. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Előbbiből gyönyörű, 16 éves tini lett, aki szépségén kívül humorával és határozottságával is leveszi édesapját a lábáról.

- Eddig is érett volt, de egyre kiforrottabb a gondolkodása, az egyénisége. Már előre sajnálom a jövendőbelijét, mert Hanna olyan határozott és befolyásolhatatlan, hogy biztosan lesznek harcaik - mesélte Pápai Joci a Story magazinnak 2021 januárjában.

Míg a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett Pápai Joci idősebb gyermekéből.

Ezt is szeretjük