Tápai Szabina és Kucsera ezért szerepelnek utoljára házaspárként: reagáltak a válásról szóló pletykákra
Tápai Szabina és Kucsera Gábor elárulták, milyen most a házasságuk, és miért nem szerepelnek a jövőben együtt, házaspárként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január közepén kaptak szárnyra a pletykák, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága nem először hullámvölgybe került, és meg nem nevezett közeli ismerősök azt állították, a pár próbálta megmenteni a házasságot, de nem sikerült, úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, a férfi már el is költözött a Veresegyházán található közös házból. 

A Blikk megkereste a sportoló házaspárt, akik tagadták, hogy elváltak volna. A Best magazinnak most exkluzív interjúban reagáltak a pletykákra, elárulták, milyen most a házasságuk, és azt is, hogy utoljára szerepelnek együtt házaspárként. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor vallomása házasságukról

Tápai Szabina már január közepén, a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt arról, hogy az Édes Élet realityben való szereplés nem tett jót a kapcsolatuknak: előfordult, hogy megbántott embereket, köztük a férjét is, mert benne maradtak egy szerepben, egy szituációban, illetve Kucsera Gábor sokszor rosszul vette azt, ami csak a show része volt. 

A közös szereplés konfliktusokat okozott a kapcsolatukban, ezért úgy döntöttek, bár külön-külön továbbra is szerepelnek, számunkra releváns témákban együtt nagy valószínűséggel nem állnak már kamera elé.

- Észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra az, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban.

Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt, és ami a jelenlegi énemtől nagyban különbözik

- vallotta be a hetilapnak a háromgyerekes édesanya. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kucsera Gábor arról is beszélt, közös döntés volt, hogy a magánéletükről a közösségi oldalaikon sem posztolnak, a gyerekeiket nem mutogatják. 

- Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról. Egyre gyakrabban felismerték a fiunkat, mi pedig nem szerettük volna, hogy bármiféle előnye vagy hátránya származzon neki - és később a húgainak - az ismertségből.

Utoljára 2020 nyarán láthattuk őket közösen szerepelni a TV2 Love Bistro című műsorában.
Utoljára 2020 nyarán láthattuk őket közösen szerepelni a TV2 Love Bistro című műsorában.
Fotó: Profimedia

Azt nem tagadták, hogy a házasságukban a mai napig vannak hullámvölgyek, de a problémáikat igyekeznek a zárt ajtók között megoldani, a válás nem merült fel közöttük. 

A házasságunk még tart, nem váltunk el, és a pletykákkal ellentétben még sosem szakítottunk az elmúlt kilenc év alatt.

A családi állapotunkat nem az tükrözi, hogy van-e rólunk friss közös kép az interneten - mondta a világbajnok kajakozó. 

- Természetesen átfut az agyunkon, hogy vajon mi lesz, ha nem sikerül megmenteni a házasságunkat.

Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást

- mesélte Tápai Szabina. 

Az egykori kézilabdázó úgy véli, már csak három gyermekük miatt is mindent meg kell tudniuk beszélni, mindennél fontosabb, hogy ők ne sérüljenek.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor miből él?

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tudatosan döntött úgy, hogy kicsit visszavonulnak a rivaldafényből. Azt is elárulta, miből élnek, és 240 ezres Instagram-követőtáborral miért utálja  az influenszer kifejezést.

Ezt is szeretjük