Tápai Szabina elárulta, milyen most a házassága: nem tagadja, egy óriási hullámvasút
Tápai Szabina Palik Lászlónak mesélt arról, milyen a házassága, és miért döntöttek úgy férjével, hogy nem vállalnak tévés szerepléseket.

tapai-szabina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány nappal ezelőtt a Blikk meg nem nevezett közeli ismerősökre hivatkozva azt írta, zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, az egykori kajakozó már nem is él a feleségével és három gyermekükkel, elköltözött veresegyházi otthonukból. A férfi tagadta a napilapnak, hogy elváltak volna. 

- Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk - nyilatkozta.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága

Tápai Szabina a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Három Igazság című műsorában elárulta, nem véletlenül nem vállalnak Kucserával tévés szereplést, és arról is beszélt, milyen a házassága, boldognak érzi-e magát. 

tapai-szabina
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna/Három Igazság

- Azt gondolom, őt egyáltalán nem érdekli ez az egész, és régen sem érdekelte. A realityben való szereplés (Édes Élet - a szerk.) is az én döntésem volt. Ott még én próbáltam irányítani a dolgokat, és neki volt egy eléggé mély pont az életében. Úgy éreztem - ami visszatekintve nem biztos, hogy jó döntés volt -, hogy ezzel őt ki lehet billenteni abból, amiben van. Jó bulinak tűnt, én szerettem, az egy show, egy eladható dolog volt. 

Bár szerinte külön tudta választani a magánéletüket a szerepléstől, volt, hogy megbántott embereket, köztük a férjét is, mert benne maradtak egy szerepben, egy szituációban, illetve megesett, hogy Kucsera Gábor az adott szituációt rosszul kezelte. 

- Ő azt rosszul vette, emberileg megélte, ami egy show része volt, ez pedig nem tett feltétlenül jót a kapcsolatunknak. Talán ezért is tudatos az, hogy kicsit visszavonultunk. Egyrészt nem gondoljuk azt, hogy mindent mindig és mindenkivel meg kell osztani. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma már nem csak a férje, ő is kerüli a rivaldafényt. Szeret otthon lenni a gyerekeivel, meggondolja, mikor bízza rá valamelyik gyereket másra. Nem tagadja, a házasságukban vannak hullámvölgyek, ő mégis boldognak érzi magát.  

A mi házasságunk egy óriási hullámvasút!

- bukott ki őszintén a háromgyerekes édesanyából.  

Én most egy csodavilágban élek, és nagyon boldog vagyok.

- Hiába kelek fel éjszaka akár kettő gyerekhez is, és alszom két és fél órákat, minden egyes ébredés egy csoda. Nekem olyan boldogságot hoztak a gyerekek az életembe, amit nem gondoltam volna - vallotta be Palik Lászlónak a 35 éves sztár. 

Tápai Szabinát és Kucsera Gábort a szülők boronálták újra össze 

A sportolópár 14 évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással Tatán egy edzőtáborban. A kapcsolatukat először csupán futó kalandnak gondolták, majd ezután három évig nem is beszéltek, végül mégis összejöttek. A történetük még ekkor sem zárult happy enddel, 2009-ben szakítottak. A mosolyszünet azonban nem örökre szólt, szüleik közbelépésének hála, visszataláltak egymáshoz.

Ezt is szeretjük