Tápai Szabináéknál minden nap vakáció: luxusmedencéjükben mi is szívesen pancsolnánk

Tápai Szabináék földi paradicsommá alakították a kertjüket.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

„Többek között azért sem megyünk külföldre nyaralni, mert nekünk itthon is szuper!” - írta az Instagramon Tápai Szabina. Ők nem merészkednek a határon túlra idén, hiszen otthonukat is igazi paradicsommá alakították.

Úgy tartják, hogy egy kertes ház sosincs kész, mindig van mit alakítani rajta, a kézilabdázó és férje, Kucsera Gábor ezt első kézből tapasztalják meg, évről évre szépítik otthonukat.

 Tápai Szabina luxusmedencéje

Idén a kert kialakítására helyezték a hangsúlyt, luxusmedencéjüket fedetté varázsolták, valamint az udvar egy része holland pázsitburkolatot kapott. Az eredmény szemkápráztató lett, nem is csoda, hogy nem vágyódnak el, immár egész évben vakációzhatnak otthon. A medence nem csak az önfeledt pancsolások helyszíne, a sportoló rendszeresen jógázik a partján.

tápai-szabina-medence
Fotó: Instagram/Tápai Szabina

A hamisítatlan mediterrán hangulatot egy pavilonnal csempészték be a kertbe: a kinti, fedett, kiülős részt impozáns kültéri bútorokkal rendezték be, ahol szívesen elnyúlik az ember egy-egy kimerítő úszás után. Az udvarban található még mini étkező, ami tökéletes helyszíne lehet egy grillpartinak.

tápai-szabina-kert-1
Fotó: Instagram/Tápai Szabina

Gyermekeik sem unatkoznak egy percig sem kint: Milla és Bence kedvükre ugrálhatnak az óriási trambulinban, de egy hatalmas, csúszdás játszóház is a rendelkezésükre áll, hogy mókázzanak benne.

tápai-szabina-kertje-3
Fotó: Instagram/Tápai Szabina

A 34 éves sztáranyuka nem mindig kéri profi szakemberek segítségét a kert kicsinosításához, az Instagramon megmutatta, hogy ügyes hobbikertész, minden virágot saját kezűleg ültet és gondoz a kertben.

Csobot Adél és Istenes Bence otthona

Istenes Bence és Csobot Adél betekintést engedtek az otthonukba. Münchenben élnek két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén. Igazi mesebeli környezet veszi őket körül, mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban. Van, hogy még őzek és nyulak is besétálnak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük